When I hug you It's hard to let go

Vaknade upp med min man och fick åka lastbil till skolan. king! På skolan har jag skrivit prov samt en millång utvärdering, haft ett ybertråkigt studiebesök på Västerbotten teatern, tryckt pannkaka i sinne och varit ovanligt aktiv på samhällslektionen. Efter skolan for vi och träna och nu la jag mig just i sängen efter gomiddan och duschen. Ska inte röra mig en meter till idag. Nu ligger jag här och här stannar jag!!!
 
Thank You.
 
 
 

Tisdag

På skolan är det ett krig att hålla mig vaken och hemma gör jag inget annat än att sova och äta. Orken räcker inte till mer än så. På skolan låg jag och bästis i varsin soffa och ba dog en stund och när jag kom hem från skolan fick jag sova med Anton ett tag innan han var tvungen att fara. Nu har jag just gjort kvällsfika och ska försöka hålla mig vaken till ph. 




Söndagsångest



Bakar och donar på allt för att minska söndagsångesten. Är inte alls taggad på en ny vecka men att Anton har ledigvecka gör det hela lite enklare. Hoppas på att få spendera några (många) timmar med han. Mina andra planer för veckan är att köpa gymkort och inte så många mer.

Systrar i pälsmössa



Blivit bjuden på middag och nu ska vi ut och gå innan solsidan.

All kärlek till hamburgekiosken

Började vår kioskfest i en kvartersgård på Sunnanå. Vi åt pizza, lekte lekar och spelade hög musik. På allstar droppade en efter en av under kvällen och tillslut var vi bara 3 tappra krigare kvar. Ett minimål på Max sen landade jag tillslut i min efterlängtade säng efter en mycket trevlig kväll. All kärlek till er hamburgekiosken ❤️









Klippet



Dåliga bilder på min klippning. Lockigt vs platt. Var nervös innan då jag inte haft kort hår på 12 år men blev faktiskt ganska nöjd. Idag är det fredag och jag är på bra humör. Ska överleva skoldagen innan jag ikväll far och jobbar på boendet. Trevlig helg på er! 

survive

 
 
headers | via Tumblr
 
 Skippar läxor och gym för att sova. Från middagen till det är dags att stiga upp på morgonen. Längtar till fredagnatt då får jag vara sådär lycklig igen.
 
 
 

Övernattning hos syster



Paradise hotel ikväll!!!!!!!!! Firas självklart med sovsällskap och gofika.

if days were mine I'd turn them to seconds so I could spend a lifetime, with you.

 
I fredags steg jag upp relativt tidigt. Gjorde scones till frukost och tog bussen till Boliden för att sen fortsätta resan i bil till fjällen tillsammans med Anton. Vi (jag) lagade tacos, såg tv, åt godis och ba mööös. Jag är världens lyckligaste som har han ♥♥♥♥ På lördagmorgon bytte vi ut en sak på husvagnen sen körde vi (jag) hem igen.
 
 
När vi kom hem från fjällen dumpade jag av Anton för att fara hem och duscha och bli stylad av Linn. Sen tillbaka till Boliden för att fira bästa Emma som fyllt 19 år. Det blev utgång på allstar och sen hemgång vid 3.
 

Blev ingen sängdag då vi skulle på dop på söndag. Lilla Maja skulle döpas och efter det blev det fika och presentöppning. När vi kom hem la vi oss och sov och tog igen missad sömn och sen blev det maxdriven till middag/kvällsfika. Skjutsade hem Anton och tackade för bästa helgen och året i mitt liv ♥
 
 
Började dagen med biptest. Är nöjd med prestationen men hatar att jag ger upp direkt det blir lite för jobbigt. Efter skolan följde jag frida på gymmet och plågade benen. Ikväll ska jag se solsidan och gå till linn för att pröva möjliga skor till på lördag. Grillor imorgon på gympan, yihaa....

Onsdag går över till torsdag




Ansiktsmålningar första timmen sen flera timmar hål som vi tog vara på i Waynes mysiga hörn. Fick hämtning på skolan av Anton och efter middagen for vi till Boliden för att se hockey. Somnade i hans säng och nu ska jag snart springa ut till bussen, hoppas jag hittar till hållplatsen bara.. Skola sen hockey ikväll och sen är det nära helg. Kunde inte kännas bättre!

snackar på

Igår fick jag mitt paket från nelly. Basic att ett klädesplagg ser hur snyggt som helst ut när man kollar på bild eller på en skyltdocka sen när man själv provar ba nej. Blev lite så med min byxdress men tror jag kör på den på lördag ändå. Kändes jättejobbigt att skicka tillbaka och är alldeles för pank för att gå på stan och börja leta nya byxor ny tröja och yadayada.
 
Idag på idrotten gick jag broarna i uggs och det var det sista jag skulle gjort. Dom där är nog inte gjorda för powerwalks för nu har jag skitont i foten och haltar fram.. och jag som skulle vara hurtig och gå till skolan i veckan:P fetglöm på den

Blev ensam vid middagsbordet idag så jag experimenterade och gjorde pannkakor som blev brända men goda. Har på mig min svarta klänning som jag också beställde haha fast sämst bild plus att jag märkte nu att jag sitter i Buddha ställning och det ser ut som jag mediterar.  haha kul. Köpte en röd oxå. hejdo
 
 

Lycka!!




Lite om mig

Jag blir sjukt ledsen när någon blir arg. Vågar inte riktigt säga saker tillbaka och går hem och gråter massor istället. Och när jag är deppig kan jag ibland vara dålig på att dölja det. Och så har jag himla dåligt självförtroende. Vill alltid ha bekräftelse för att känna att jag duger. Klagar ofta på min vikt och att jag ska gå ner i vikt samtidigt som jag älskar mat och kan inte sluta äta. Tycker om att motionera. Jämför mig alltid med andra. Biter på naglarna och det har alltid varit en dålig vana. Har ganska torr humor och skrattar sällan till komedier. ÄLSKAR kärleksfilmer. Köper oftast nya kläder när jag ska på fest då jag tycker det är tråkigt att använda samma kläder flera gånger. Har aldrig färgat eller slingat håret även fast jag tycker brunt är snyggare än blont. Tycker mjölmat är det bästa te.x pannkaka och palt. Har inte något brinnande intresse för någonting och paniken för framtiden är rätt stor just nu. Är för less för att plugga och finns inget jag vill jobba med heller. Vill flytta hemifrån till en lägenhet med 100% ikeainredning. Jag är orolig över att dö ensam eller att det i framtiden skulle visa sig att jag inte kan bli gravid

lördag 9 november

Umgås med fina vänner och sen ta bilen till Anton. ÄLSKAR att köra mitt på natten, dra upp musiken och sjunga halsen av sig. Sen att somna bredvid han. Perfekt kväll.
 
Ikväll däremot ligger jag på soffan med mjukiskläder och mössa, käkar kladdkaka och känner mig fet och äcklig :')
 
xD
Barbie😄
 
 

Rår om mina älsklingar



Ikväll blir det idol mys hos frida!

Ger upp

30 minuter allt som allt och där la jag bort religionböckerna och slog på solsidan som jag helt glömt bort att jag missat. Tidig kväll ikväll! 




I wonder what I look like in your eyes

Det är farligt att ligga hemma på dagarna. Käkar godis och beställer kläder från nelly. Har så mycket att se fram emot nu, så en uppfräschning i garderoben var mer än nödvändigt. Fest efter fest, julbord, julafton, nyårs.. Längtar!
 
Ikväll ska jag ta några Alvedon och sen försöka ta mig en promenad. Snön har ju kommit för att stanna och jag har inte ens haft näsan ut genom dörren.. Förhoppningsvis är jag på benen imorgon för veckans första och sista skoldag.
 
 
 

in the end of the day, all i want is you

 
. När jag tittar på honom sköljer det stundtals en varm våg av kärlek över min kropp. Det sticker i armarna och ut i fingertopparna av förälskelse. När han är mitt uppe i en rörelse på andra sidan rummet och jag betraktar honom i hemlighet... som om höghus av kärlek välter och rasar inom mig. Fjärilar i magen som flyger upp och blir till porlande skratt, omöjliga att hålla inne. Blotta åsynen av honom får mig att le.

 Det är så sjukt, men mitt hjärta känns dubbelt så stort som tidigare. Som om det måste blivit större eftersom det ryms mer kärlek i det än jag kan minnas att det tidigare har fått plats.Han har tänjt ut mitt hjärta.


 Jag hoppas att jag får somna med hans andetag i min nacke varje dag för resten av mitt liv. Han, som har kommit att bli min person. Vill göra allt med honom. Leva och inte bara vara vid liv.