Hälsat på oliver <3



Nu har killen fyllt 1 månad och är redan jättestor. Myyys<3 ikväll firar jag valborg i Boliden. 

Sometimes I push you away, it's because I need you to pull me closer.



 
 

update

Länge sedan sist. Vad har hänt? Skellefteå har vunnit guld och därmed är det slutjobbad för mig. Jag har åkt lastbil, träffat påskkärringar, cyklat till boliden, gjort min sista dag på praktiken och ätit min nya love, kaviar, i mängder.
 
Idag fick jag sluta 3 timmar tidigare så då for jag på stan och gjorde bort några ärenden. Köpte dessutom en massa onödigt som jag redan ångrat. Och tyvärr självklart ej med returrätt. Ah ja. När jag kom hem for jag ut och sprang en runda på 8 km och ikväll har jag hjälp mamma att handla på maxi samt smällt i mig en hel kartong cracker crisp. Trevlig helg på er alla !!  

det var det påsklovet.

Påsken och lovet börjar gå mot sitt slut med bara en dag kvar.. Jag som skulle åka inlines och jobba har istället ätit ätit ätit och sett gossip gossip gossip. Åtminstonde 95% av tiden. Resterande 5% har jag cyklat fram och tillbak till boliden, bott hos anton och upptäckt tradera (farligt om man heter mimmi johansson.....) Imorgon ska jag döma fotboll på morgonen och på kvällen heja fram skellefteå till mest-troligt-förhoppningsvis-guld. 

Och på tisdag åter till verkligheten.. Tidiga morgnar, långa dagar och ensamma kvällar. yaho
 
 

April 13

Har haft bästa tiden i mitt liv. I fredags for jag och Anton upp till Umeå och bodde på hotell. Vi badade, bastade, åt på olearys och idag var vi in i några butiker också. Hem fick jag med mig en ganttröja, kärlek!!!! 

Nu har jag lov oxå och inatt jobbar jag på boendet. Är lugnare än lugnast här och sånt gillar jag. Vad som händer i veckan är oklart men planerar att spendera mycket tid på mina nya inlines





baby you light up my world like nobody else

Vilken brakar helg det har varit!! Efter praktiken i fredags for jag direkt till ladan och senare på natten for jag till Boliden och sov. Igår var det galej och kvällen började hos Frida. Innan kvällen var slut hade jag hunnit vara i falmark, på allstar och ätit upp Antons chipspåse inom loppet av 5 minuter. Idag har vi ätit på tatung (friterad banan till efterrätt, himmelriket!!!!) och fått min present av Anton. Nästa lördag kan jag bocka av en av sakerna från saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista. Åhh är så lycklig!!!!!
 
 
 
 

Dagarna vi minns

Har köpt ett fotoalbum och framkallat bilder från minnesvärda tillfällen. Så det är det jag har pysslat med dom senaste dagarna.