Perfekt tisdag




Jobbat 7-14 och efter det följde jag Linn till badhuset. Oliver hade fått en ny morgonrock som han var så hiimla söt i. Middagen idag bestod av varma mackor och kvällen verkar ska spenderas i malmhallen. Och att inte missa så är det ju ultimata filmkvällen på tisdagar. Först postkod 1525, sen Hollywood fruar och tillsist ph. Så nu vet ni vart ni har mig. Så himla perfekt dag! 

Fiestaa

Igår jobbade jag först på hockeyn innan jag for till Frida för festligheter. Lyckades för ovanlighetens skull få en perfekt fylla trots att jag vaknade 8 imorse på soffan och fattade ingenting.. Nu har jag just tryckt i mig billys och tänkte vila en stund innan jag ska ta tag i städningen.. Suck..





Lägg märke till mitt finger på sista bilden. Wtf????

Dubbelpass




Bjöd på smörinbakad fläskfilé med potatisgratäng i söndags vilket blev mycket uppskattat! Idag har jag jobbat 7-12 och efter det har jag mestadels slappat. Nu däremot ska jag snart bege mig mot badhuset. Dubbelpass idag, core sen Box!

Vin med mysbrudarna



Har just sagt hejdå till Mimmi och bea som hälsat på mig ikväll. Vi hade en liten tjejkväll med vin och mys. Nu är det dock godnatt för min del för imorgon är det söndag och det innebär i vanlig ordning tabata, samt ska jag bjuda svärföräldrarna på middag. Måste bara säga att jag njuter av tillvaron just nu <3

Fler lägenhetsbilder

I tisdags var jag med mamma, Linn och oliver på Ikea. Köpte det sista till lägenheten så nu börjar det ta sig. Enda som är kvar är vitrinhyllor i vardagsrummet och tvn som jag ska hämta på Strå som ska stå på byrån i sovrummet. Sen väntar jag spänt på Mimmi som ska göra tavlor åt mig. Kommer bli så bra!! 

Nu har jag just diskat bort efter att ha ätit fläskfilé med bandpasta. Ikväll verkar det som att jag följer Anton till ett kallt malmhallen och ser Boliden spela match innan jag kryper ner under filten med jordens bästa pojkvän. ❤️








Finbesök

Hade hoppats på att få jobba idag men icket. Så då ringde jag Linn och 30 minuter senare var hon och oliver här och förgyllde denna snöiga måndag. Vi lagade lunch, var ute och gick en sväng och bakade dumlekakor. Mums! Fick även mitt paket från Nelly idag och allting passade så nu är jag så gott som redo för utlandet!! 24 dagar kvar...





I'm so grateful for all the people I have around me

Helgen började med att vi blev bjudna på pizza hos Antons föräldrar och sen for jag till Malin. Vi såg idol och myste med godsaker. Mamma fyllde också år i fredags och idag fyller pappa år, så den här helgen har gått åt till att fira dom. Igår bjöd jag och Linn dom på middag på allstar där vi också såg hockeyn, och senare på kvällen kom Mimmi hit så vi åt chips och pratade. <3 Idag ska jag och övriga släkten på kalas hos mampap och sen avslutar jag helgen med ett tabatapass. Taggar!!









Mindre än en månad kvar! Waah!



Igår följde jag till Anton till stan för att han skulle göra ett pass. Tänk att nu är det mindre än en månad kvar till vi far utomlands och ska upptäcka 5 länder under 10 dagar och dessutom bo på en av världens mest kända och största båtar!!! 
När vi väl var i stan så passade vi på att äta på tatung innan vi for till hans farmor och farfar på fika. 

Idag är jag ledig så jag har varit ute och gått runt strömfors och ikväll är det dubbelpass som gäller. Först core sen Box!  Jag har faktiskt mycket roligt framför mig under den kommande perioden så jag ska försöka ta mycket kort och vara bra på att uppdatera!!

Oktober 4

Har känt mig hängig och trött på senaste tiden och gäspar mig igenom dagarna. Kanske för att jag det enda jag gör är att jobba typ, känns det iallafall som. Men i torsdag hämtade Anton vår säng (himmelsk!!) så då blev jag glad igen. Soffan fick vi förra helgen så nu återstår bara hyllorna, några tavlor och tvn i sovrummet innan jag är helt nöjd. 

Idag har jag sovmorgon vilket känns underbart. Ska under dagen storstäda (behövs) och ikväll svänga förbi på felles och limpans inflyttningsfest. Sen börjar jag jobba kl 9 och jobbar natt fram till på måndagmorgon. Bjuder på några bilder från senaste: