Himmeln har fått en till ängel.



Sov gott finaste farmor.. ❤️

Mycket på G

Har mycket på g nu. Kommer mest troligt bli fotbollstränare åt barn födda -10 samt hjälptränare åt p12. Har även funderat på att bli spinningledare. Och på lördag åker vi och tittar på hundvalpar och om allt går enligt planerna så tar vi hem en valp i jul. Mys! Förutom det så har jag lämnat in 3 inlämningar den här veckan. Det firas ikväll med hockey och naturgodis.




I need your love, I need your time. When everything's wrong, you make it right.

Trots mycket som är jobbigt nu så väljer jag att fokusera på det bättre. Fick VG på vetenskapstentan, bjudit familjen på 3-rätters, igår var jag på arenan och fick känna på slutspelsstämningen och inatt kommer Anton hem efter att ha varit i Tyskland och roat sig. Idag har jag pluggat hela dagen och fortsätter i samma mönster imorgon.






Carpie Diem

Nya kursen är igång och det med stormsteg. Dom är verkligen inte blyga med uppgifter. Vi har tenta redan nästa vecka men eftersom jag redan hade inplanerat jobb + hockeykvällar + en helg i umeå så satsar jag nog tyvärr på omtenta denna gång. Men det ska bli kul att åka till Luleå och träffa klassen igen, och inte bara genom datorskärmen. 
 
Annars så tränar jag med Malin och somnar bredvid Anton före 10 på kvällarna, hur trött som helst. Allt är som vanligt med andra ord.

 Linneas grattishälsning. Blev så glad! ♥