What would I do without you

Igår var det Antons födelsedag. Har bakat och donat hela veckan för att försöka göra hans dag så bra som möjligt. Och utifrån vad gästerna sa så fick jag godkänt. På kvällen hade Antons kompisar styrt upp fest. Det gjorde dom riktigt bra med lekar och frågesport. Idag kommer fler gäster så det är bara att duka fram fikat igen och sen blir det nog att göra en mysdag av det hela. 




Finaste personen på jorden. ❤️

Vårt krypin

Före:

Efter: 




Här som sagt har vi köpt en ny soffa som inte har kommit än så den ovan är bara tillfällig. Vi ska även sätta upp hyllor och annat som vi inte hunnit än..

Före:



Efter:






Före:

Efter:



Före:


Efter:




Före:


Efter:


Här har vi ju också köpt en säng som inte kommit så till dess har vi Antons gamla säng. Grejerna på sidan där ska såklart inte stå där men dom får göra det till vi hottar nån plats att he dom på.
Här ska också hyllor och tablåer upp.

Balkongen:



Vikarefest följt av ny blivna sambos

Igår var det vikariefest och kvällen innehöll verkligen allt. Mat, alkohol, dans, spel, ambulans, bruten fot, utgång, spya och tidig hemgång för min del. Herregud vad roligt jag hade!! 💗 Ikväll sover vi första natten i lägenheten men Anton jobbar till 02 så jag roar mig med att packa upp, städa och baka bullar. 









lever och mår

Hallå! Idag hade jag hoppats på att få jobba men ingen har ringt och väckt mig så tydligen behövdes jag ej. Så då har jag hela dagen på mig att ladda upp inför idol- och PHpremiären ikväll. HEHE

Förutom ångesten inför arbetslösheten så lever jag och mår. Hade en grym utekväll i fredags och vi har ju även varit förbi IKEA. Förutom att sängen och soffan inte har kommit så börjar det mesta komma på sin plats. Ska snart visa bilder!!! :) :) :) Förutom inflyttningen så känns det som jag har mycket annat att se framemot 1. Personalfest på fredag 2. Avskedsmiddag för Linnea med brudarna 3. Anton 20 år 4. Utlandet om 80 dagar





lever farligt nu.

Lediga dagar = farliga dagar. Idag var jag och Anton på jakt efter möbler. Vi lyckades. En jävla massa pengar fattigare men en himmelsk säng som jag kommer sova som en gud i, en soffa som kommer ta upp hela vardagsrummet och nya utemöbler rikare.

Efteråt hämta jag upp Frida och vi for till Boliden. Jag mätte runt fönstren i lägenheten så ikväll har jag beställt nya gardiner. Och när jag väl var igång passade jag på att klicka hem världens snyggaste kappa som äntligen kommit i min storlek. Ren och skär lycka.