Bästa möjliga avslut på januari 2016








Lite från min helg i bilder. Har i helgen fått en gåva av en vän och budskapet var så himla fint. Blev så glad! Fick dessutom betyget VG på tentan och idag har jag umgåtts med Linn och tränat Tabata. Himla bra helg! Hade gärnat varit ledig några dagar till...

Tomorrow wake up and be happy

Första praktikveckan på Bolidenskolan är gjord. Riktigt kul och intressant. Men jag har upptäckt hur otroligt bekväm jag har blivit av att plugga på distans. Herregud så jobbigt det är att kriva upp tidigt, sminka sig och ha tighta jeans. Plötsligt kändes 3.5 år av yttligare distansstudier ganska skönt :P::P I helgen har vi umgåtts med Linnea och Christian, bjudit på middag, varit förbi hos Mimmi&Sebbe och jobbat. Det är 3e veckan jag är med i vv och efter att jag åt en chokladboll i fredags så hamnade jag i mitt vanliga tänk "Nä nu har jag redan fuskat en gång så nu är det lika bra att trycka" Så det är tyvärr det jag har gjort i helgen. Känns inte alls bra så jag tar nya tag imorgon!!!

Ikväll är det tabata som gäller. 

 
 

DKNY


Matriell lycka som landande i brevlådan idag!!!

Mampap åkte till thai idag, Anton till fjällen och Malin till Umeå. Det är tur att helgen är fullproppad av aktiviteter så helgen går fort. Denna fredag har hittils bestått av Linn & Oliver och resten av kvällen spenderas med essä och Vampire Diarys. Det resterande av helgen kommer bla bjuda på jobb, födelsedagsfirande, städning och träning. Trevlig helg allesammans!
 
 
 

-

Distans i all ära men ibland blir det för mycket att bara sitta hemma på dagarna. Som nu. Livet känns meningslöst trots att jag vet att det bara är en lång och ensam kväll. Tenta nästa vecka men hjärnan vägrar samarbeta. Och att varannan bild på sociala medier är på folk som åker utomlands gör verkligen inte saken bättre. Jag ger upp. Klockan är snart 8 och jag funderar på att gå och sova så det fortare blir morgon. Hoppas på en bättre dag då. 




Årssummering 2015

Kreta

I maj for jag och Vendela till Kreta. Förutom att festa nästan varje kväll så dök vi (första gången för mig) solade, tatuerade oss och besökte Elafonissi. En helt underbar vecka som gjorde jag och Vendela tightare än någonsin.







Sommaren
Vågar nog påstå att jag hade bästa sommaren trots det dåliga vädret. Jag jobbade på hemtjänsten och la mitt eget schema så kunde vara med på allt jag ville. Midsommar, bolidenfesfen, stadsfesten och alla andra oförglömliga kvällar. Tack tack tack alla som gjorde min sommar till den bästa! 









Träna 
Är rött nöjd med min träningsinsats detta år. Sprang 2 lopp i Stockholm, Spring Springcross i April och tjejmilen i Augusti. Har utöver löpningen spinnat en hel del samt tabata varje söndag! Måste tacka Malin som peppat mig dom gångerna då jag verkligen inte orkat!! 




20 år
I mars fyllde jag 20 år och det firades hemma hos mig. En riktigt skoj kväll! Nu har jag körkort och får gå på systemet så egentligen behöver jag inte bli äldre nu.. 


Högskola 
I Augusti började jag på lärarutbildningen. Velade länge om jag skulle flytta till Umeå eller gå på distans för att kunna bo kvar med Anton. Tillslut blev det distans och oj så jag trivs!



Anton
Ännu ett år med min Anton <3 Under året har vi bott på 4 hotell och skapat en jäkla massa andra minnen. Har en sån tur som får bo och leva tillsammans med min bästa vän!❤️



Familjen
Oliver fyllde 1 år i April och såfort det passar så försöker jag hälsa på min favvokille!! Pappa fyllde även 50 år i år!



Väldigt kort summering av året som gott men sammanfattningsvis så har det varit ett riktigt bra år. Det blev inte året jag gick ner i vikt, flyttade, blev rik eller gjorde några större förändringar men det har varit ett år utan dödsfall och utan några större sorger eller skandaler. Och det är ju precis allt jag önskar i mitt liv, att få ha mina nära och kära nära!!!