-

Midsommar blev en bra historia då jag både hann fira och äta gott, men också tjäna lite pengar. I måndags skjutsade Linn mig till Boliden så jag fick visa mitt palats, och sedan dess har jag varit kvar här. Vi har börjat riva tapeter i köket och igår var vi och köpte golv. Jag är ledig enda fram till fredag men idag vaknade jag upp bredvid en febrig och förkyld kille så vi får se hur mycket som blir gjort.. 






140617

Idag skrev vi på pappren  på lägenheten och fick nycklarna. Köpte även ett Ekbord som jag är SÅ nöjd med. Och ikväll var jag och Mimmi och kollade in felles och limpans nya lägga. Har SÅ mycket idéer på hur jag vill ha det, synd bara att pengarna inte räcker till.. Jobbar så mycket jag bara får just nu, tackade dock nej till natt på midsommar. Då blir det att fara till Jävre! :):)




Sambos

För 1 år sedan skulle jag aldrig tänka tanken på att bo i Boliden men eftersom jag blev kär i en hemmastadd kille som inte vill bo någon annan stans än i Boliden så har jag helt enkelt fått tänka om. Ikväll fick vi beskedet att vi vunnit en budgivning på en 58 kvadrats lägenhet i Boliden så det blir alltså dit flyttlasset går. Jag hoppas och tror att detta kommer bli riktigt bra. 




Anette och Ola bröllop









Igår var det min mosters bröllop och för att kompensera balen så igår var det min tur att göra sig fin. På morgon for jag och Linn till Stina som fixade våra frisyrer, sen hade jag på mig min klänning jag köpte i Thailand. Bröllopet var huuur fint som helst, och festen var riktigt rolig den med. Mycket skratt, god mat och krutov som spelade. Hoppas det är jag som står där på altaret en vacker dag :):)

Studenten 2014


















Skolan är över och jag fick då det bästa möjliga avslutet, en macka på sub med världens bästa Linnea ❤️❤️❤️ Jag började i BF1A utan att känna en kotte och jag gick ut med massor av minnen och nya vänskaper. Tack för alla som har varit vid min sida under dessa 3 år, nu är jag dock redo för vad som komma skall.

Balen 2014

Nu sitter många av Skellefteås 95or på folkparken i fina klänningar och dricker drinkar, medan jag själv ligger i sängen och äter kaviarmackor. Ångrar djupt att jag inte gick efter att ha sett alla fina par idag på röda mattan, men sånt är livet. Imorgon händer det inte mycket förutom att jag hoppas bli full på kvällen, sen på onsdag skriver jag delegeringsprov, fikar hos en lärare och på kvällen pyntar skrindan med klassen. Och på torsdag är det dagen D!!! Har räknat med att det kommer vara 38 (!) släktingar på plats här och äter tårta och firar min student, ah! Hur kunde åren gå så fort??! Och inte nog med det, på lördag fortsätter festligheterna..