Mimmi student och Anton 21 år - nått att fira

Första veckan som student är snart över och det har verkligen varit turbulenta dagar. Är inte van att stiga upp 03:45 varje dag inte vara hemma förrän 20:30 på kvällen, eller att sitta i flera timmar och bara matas med information. Men några frågetecken har redats upp fastän många också är kvar. Jag hoppas att jag har hamnat på rätt spår och att det kommer bli 4 roliga år.

I fredags var vi på matfesten med Malin och Jonte. Vi käkade och drack drinkar och var inte hemma förrän kring 3. Igår bjöd mamma på middag i stugan och idag firar vi att min älskade Anton fyller 21 år. Han har redan fått frukost på sängen och senare kommer gästerna så då blir det fika i stora lass.




Enjoying life

Egentligen borde jag träna och äta nyttigt men i veckan har jag lagt allt sånt åt sidan. Istället har jag njutit av vädret, badat istället för att träna, bjudit på fika på jobbet och jobbat min sista jobbdag på länge inom äldreomsorgen, ätit på bryggargatan, bakat, varit i stugan med Malin och slutligen avslutar jag och Anton helgen med chips och dipp.

Imorgon har jag 100 saker att göra för på tisdag är det första dagen på min resa till att bli lärare. 







Sol, vad och vänner. Vad mer behövs

Idag mina vänner är jag lycklig. Igår gick jag på 3 dagars ledighet och var även på campus och lånade massa bäcker så nu känns det att det är på riktigt. Idag har det varit sol och jag har tagit sommarens första bad. Bara det är ju helt underbart. Men det bästa av allt är att jag fick göra det med 2 av mina bästa vänner! Och nu ikväll har jag och Anton åkt båt och jag badade yttligare en gång. Imorgon ska jag också sola och bada. Och på fredag. Sen jobbar jag helg.






Umeyo

I fredags åt vi grillat och såg sista Johan Falk-filmen hos Malin och Jonte. Så gott och så bra och så mysigt. Världens bästa grannar <3

Igår for vi till Umeå. Vi gick på Nolia innan vi checkade in på hotellet. På kvällen var vi ute och åt och köpte massa gott. Vi båda somnade före 10. Imorse vaknade jag utvilad så tog mig ner på gymmet innan det blev dags för hotellfrukost. Sen gick vi på stan innan det var dags för hemgång. 
En helt underbar och skön helg. Imorgon är jag ledig men sen jobbar jag 7 dagar i sträck och efter det börjar skolan. Sista rycket nu.









Blickar framåt

Igår var det sommarens sista fest, och det var en trevlig sådan. Frida 20 år. Nu är det första augusti och sommaren är inofficiellt över. Kommer göra en summering av sommaren 2015 sen. Men till dess kan jag sammanfatta den genom att säga att har varit den roligaste och bästa sommaren hittils trots regnet! Nu blir det att fokusera på träning, kost och (såsmåningom) skolan. Behövligt!