Borta bra..

Just i detta nu så sitter jag i skogen. Jag lutar mig mot en sten och ska snart ta fram fikaväskan och Moltas springer lyckligt runt och smakar på alla skogens pinnar. Detta är fan livet. Så underbart skönt och fridfullt!

Veckan i Luleå var riktigt bra. Vi hade ingen tenta så istället har man kunnat fokusera på lektionerna utan att ha nått sånt som gnager i bakhuvudet. Vi bokade även boende i Liverpool och en av kvällarna så var vi och såg hockeyn på olearys. Men det är som dom säger.. Bara bra, men hemma bäst. Ikväll blir det middag på bryggar!


Söndag

I fredags storstädade jag lägenheten. Jag tog bort sommargardinerna och fram med vintergardinerna så nu är jag redo för mörka myskvällar i soffan. Avslutade fredagskvällen med max drive-in. Igår stod jag på loppis (gick sämst) och på kvällen drack jag vin och badade badtunna i Antons stuga. Idag bor jag i onePiecen och myser på här hemma men ikväll börjar TABATAN!!! ÄNTLIGEN!! Ska bli så skönt att komma tillbaka till träningsrutiner igen !!


Kräftskiva

Skolan är igång och det med högsta tempo. Känns tungt då hjärnan fortfarande har sommarlov.. Mellan timmarna framför datorn så har jag hunnit jobba på skolan och kommer att göra det varje torsdag framöver, haft fotbollsträning i vanlig ordning samt varit med Moltas på 12v-vaccinationssprutan.

Helgen då? Helt underbar har den varit. Linn Olivia och Moa hade styrt en riktigt lyckad kräftskiva och ikväll var vi på olearys och åt. Bra (bäst) avslut på veckan!