"2016 please be good."

Förutom att vi missade julbordet och åt hamburge till middag så var min julafton helt magisk. Vi var först hos min familj och på kvällen med antons familj. Jag fick mer och bättre julklappar än vad jag någonsin kunnat drömma om! Tack alla! På juldagen festade vi här i Boliden och jag hade verkligen en trevlig kväll trots dåligt avslut.. Mellandagsrea har jag också hunnit med och i år gjorde jag faktiskt några riktigt bra fynd.


Under dessa mellandagar gör jag inte mycket annat än att sitta vid skolböckerna och se serier. På nyårsafton ska vi vara hos Henrik och fira in nya året. Sedan börjar 2016 och då är min plan att gå med i vv och vara nykter i 3 månader. 

                                                God jul & gott nytt år på er alla! :)
 
 

Fjärde advent

I fredags var vi på Piteå havsbad och såg Lasse Stefanz. Är väl inget direkt fan men vad gör man inte för att få hotellfrukost hihi? Igår var jag hemma hela kvällen och tog det lugnt.

Idag har jag varit hos Linnea och spelat julklappsleken. Har aldrig tur i spel men detta var verkligen min dag. Vi fikade även och spelade sällskapsspel. Mys! Ikväll har jag lagat fläskfile till middag och sen rastat sparken runt samhället då jag blev för lat för att fara på gymmet.. 







Work out and study hard

Jag och Malin är med i träningskalendern och i förrgår gjorde vi 250 tåhävningar. Dagarna sedan dess har varit hemska. Och idag gjorde vi också några vidriga övningar. Frågan är om jag ens kommer ta mig upp ur sängen imorgon. Hatkärlek till träningsverk! 

Idag fick jag veta att jag kommer att göra praktiken på Bolidenskolan. Sköj! Har även förstått att jag ligger lite efter i skolarbetet jämfört med många andra. Dessa gånger är man glad att man inte har barn, hus, hund, jobb.. Blir att dejta skolböckerna i jul. 




Älskade vänner <3

Igår var en heldag med brudarna. Först var vi på brunch hos Vendela och på kvällen kom de hit och vi hade spelkväll. Så mysigt! Älskade vänner <3

Idag började jag dagen med att baka och senare kom Antons familj på fika. Just dragit i mig en pizza och kl 6 är det årets sista tabata. Avslutar helgen med lite litteraturläsning! 




Godkväll bloggen

Igår var jag till Arvidsjaur och hälsade på mina studiekamrater. Vi jobbade på ett arbete som ska redovisas under nästa innevecka. På kvällen var det spinning och efter det for jag, Anton och Gurre på krysset och åt kvällsfika haha. 
Idag har jag jobbat 7-12, sen läst om barns läsförmåga och kokat gröt. Det är mycket i skolan nu, har en hel lista på kapitel som ska läsas och filmer som ska ses. Men imorgon är det fredag och jag ska nog försöka unna mig lite nöjen under helgen trots allt skolarbete.

Nu är klockan 21:47 och jag är redo att skalla kudden. Är inte van att stiga upp 06 på morgon..