Stronger than yesterday

Min lediga dag blev inte så ledig då jag valde att ta på mig extra idag 7-12. Efter jobbet for jag på friskvårds och sprang 1 mil på löparbandet. Ska försöka trycka in mer löpning i fortsättningen då jag anmält mig till SpringCross i April. Det är en 5 km terrängbana på Djurgården i Stockholm med branta backar och leriga stigar. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men jag ser det som en utmaning. Jag och Malin har även pratat om att springa Tjejmilen i September. Det blir isåfall 4e gången jag springer Tjejmilen och det vore så underbart att få uppleva det igen. 

Mycket löpning i fortsättningen alltså.. Men ikväll ligger jag pall i soffan och samma sak gör jag hela dagen imorgon för då är jag LEDIG!!! 
 
 

Love me like you do

I torsdags var jag med mamma och Frida och såg fifty shades of gray. Mycket bättre än förväntan!! Och igår låg jag i sängen hela kvällen. SÅ underbart och BEHÖVLIGT.

Idag är det lördag och min ätardag. Ska från och med nu bara äta godis och sötsaker på lördagar. Så ikväll ska jag och Malin laga mat och mysa hos henne. Kanske blir det ett glas vin också (mest troligt) Men först väntar en hälsodag på Boliden badhus. Mellan 10-16 kommer man få pröva på yoga, tabata, core, dans och vattensim. Dessutom bjuder dom på lunch. Är riktigt taggad!! 




Valentines day

Min alla hjärtans dag började 06 med att Anton sa "vänta, ligg kvar" och sen kom han med frukost på sängen bestående av 3 Skorpor, ett glas mjölk och en hög av chips. Tanken som räknas ;-) Jag gav Anton en presentpåse som det stod "only for you" på och i den låg det ett par Gant kalsonger, snus, troccadero och massa godis som han gillar. 
Dagen fortsatte med en delad tur och på timmarna var jag och åt lunch hos mampap och fikade på Waynes. När jag kom hem på kvällen möttes jag av en korg med diverse saker, bland annat ett Thomas Sabo halsband och SIF Jakobs örhängen. Tyvärr hade Anton åkt på jobb så jag hann inte träffa han nått mer den dagen men jag somnade lycklig ändå. Han är världens bästa och jag är så glad att han är min ❤️




PMS

Idag har jag städat, tvättat (blandannat min pyjamas som jag bokstavligen bor i.) och spinnat. Lagomt till lunch kom Linn och Oliver så då fick jag rå om dom ett tag. Nu ikväll hade jag planerat hockeykväll för jag och Anton men han valde att somna efter 1min in i matchen så nu sitter jag och äter ur hans chips och ser en match som jag är totalt ointresserad av. Har förövrigt världens PMS är sötsugen och tjurig hela tiden. Då vet ni. Hejjs




Frunch



Min brakarfrunch efter en löptur på morgon. Går på schema nu i stan så då kan jag inte välja mina jobbtider vilket betyder att jag idag jobbar 12-21 och missar träningen ikväll.. Missar även alla❤️dag då jag jobbar delad tur.. Nackdelen med att gå på schema..

sunday evening

Helgen började inte bra då jag spillde nykokt te över mig så jag fick brännskador på benet, MEN dock fortsätte den i ett mycket bättre spår. I fredsdags firande vi Alice som fyllt 21. Hade megakul på förfesten men krogen sög som vanligt. Igår simmade mamma vintersim så jag och Anton var och såg de och på kvällen hade jag myskväll med Malin. Idag har jag varit till stan och ätit en kycklingsallad, sen mestadels legat i sängen men kl 6 är det tabata. Orkar inte berätta mer utan låter bilderna tala för sig själva. 











Vendela 20 år









Snöstorm 2.0

Under denna vecka har jag jobbat 4 nätter. Kanske blir det en nattmänniska av mig ändå? Har även jobbat en kväll på hemtjänsten och 2 hockeymatcher. Cash is king! I torsdags bakade jag världens godaste bröd. Kunde nästan inte sluta äta. Tur att jag gjorde dubbeldeg så jag har extra i frysen. I fredags firade vi Vendela. Först åt vi middag och drack fördrinkar innan folket kom. Hade en fantastiskt rolig kväll fram till vi kom ut på allstar där det sög och jag var hemma redan före kl 2. Började lördagen med bakismat på Dallas med brudarna + Christian och Jonathan. Tänk att dom far utomlands till veckan och lämnar mig i detta snöoväder. Tycker bokstavligen synd om mig själv. Imorse 07.00 när jag gick av mitt pass och skulle hem hade dom inte skottat så jag fick inte ut bilen utan gick då hem till mampap och sov här. Pappa gick för att köra hem bilen nyss men då hade dom fortfarande inte skottat så det verkar som jag blir kvar här. Försöker ju äta nyttigt men i dessa tider vill jag bara tröstäta och dölja mina sorger. Och trött är jag också. Skulle kunna sova dygnet runt.