Perfekt annandag

Igår festade jag tillsammans med Linnea och Vendela och med Vendelas kompisar. Var i början av kvällen inte alls taggad och trodde jag skulle vilja fara hem vid 10 men jag hade hur kul som helst och träffade en massa nytt trevligt folk så jag vek inte in årorna förrän kring 3 inatt. Och idag när jag vaknade hade jag knappt någon röst så det måste väl vara ett gott tecken på en lyckad kväll. Jag trodde att jag skulle sitta på vak inatt så jag har mesta dels sovit hela dagen men det behövdes inte så ikväll tog jag med Malin ut på en promenad och nu ligger jag i sängen igen och skulle lätt kunna somna om jag slog igen ögonen. Mer sliten tjej får man nog leta efter.









clothes!

Här är några av mina senaste köp + en pläd och prydnadskudde + en bondelid dunväst. Är verkligen nere i klädträsket nu och kan sitta i flera timmar och titta på olika hemsidor. En del av kläderna hittade jag på mellandagsrean men de mesta var inte på rea (som vanligt) Ett av mina nyårslöften är att spara pengar så nu knyter jag igen börsen och bestämmer att detta blir den sista klädbeställningen på väldigt väldigt länge!

Julafton

Min jul blev verkligen bra trots stressen. Jobbade som sagt fram till 4 och 10 minuter efter det satt jag hos Antons föräldrar och åt julbord. Där öppnade vi även julklappar innan vi åkte vidare till Drängsmark. I Drängs var hela min tjocka släkt. Vi hann nästan bara in genom dörren så kom tomten, och efter det fikade vi lite innan vi började fara tillbaka hemmåt. Men jag hann tjäna pengar + träffa tomten + träffa bådas släkt + fick superfina julklappar så jag kan inte vara annat än nöjd!! Fick blandannat en mac så Sandra har lovat mig en lektion i hur den fungerar för jag fattar 0 haha..
 
 
 
 
 
 

Senaste




Pysslar med diverse saker och spelat julklappsleken med mysfolket. Har sagt det förr och säger det igen: vill aldrig att julen ska ta slut! 

Finbesök från grannlandet

Just sagt hejdå till Linnea och Christian som hälsat på idag. Så roligt att få se dom igen! Nu ska jag snart iväg och jobba. Imorgon får jag också besök på förmiddagen innan jag, precis som idag, jobbar 16-21. Sen är det onsdag = julafton. Min julafton kommer mesta dels spenderas på bolidens hemtjänst men efter 16 har jag tänkt hinna med både mat hos Lundqvists och sen jultomten hos moster i Drängsmark! 





onsdag 17 december

Idag har jag jobbat 6.30-16 och efter det for jag hem för att laga mat och käka innan jag mötte upp Malin för en timmes spinning. Ikväll dejtar jag chirrepåsen framför paradisefinalen. Vad ska man göra med sitt liv efter ikväll????? Imorgon är jag ledig så då planerar jag att spendera dagen i Kåge hos Linn i deras nya hus. Längtar efter min Oliver. <3




summering 2014




nothing kills you like your mind






Idag har jag jobbat 7-15 och ovan ser ni vad jag har sysslat med sedan dess. Min ensamma fredag.. yäy. Jobbar min andra helg i rad och tragiskt nog så jobbar jag även nästa helg och helgen efter det också.. Tröstar mig med att jag har fått fortsatt schema i 3 veckor samt att jag både kommer hinna med att träffa tomten på julafton och fira nyårs i fjällen. Nä, nu blir det att krypa ner i sängen och läsa bok. Håller på med Isabell Adrians "sex droger och en dj." Helt oki!

Mysfaktor 1000

I söndags spelade vi julklappsleken och fikade hos Emma. Kom tomhänt hem men lyckig ändå. Vill aldrig att den här julkänslan ska försvinna. Älskar att gå till jobbet på morgon och se hur ljusstakarna från alla fönstren lyser upp i mörkret. Idag har jag bakat julgodis med Linn och påvägen hem lyssnade jag på julmusik i bilen. När jag kom hem möttes jag av dessa. 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Bra start på veckan.




14 - 11 - 05




Ringarna är av vitt guld, min med 5 diamanter. 

Fick en fråga om jag och Anton har förlovat oss. Och ja, det har vi. Anton frågade mig efter ett bröllop som vi var på i juni, så när dagen var kommen (5 november, vår 2års dag) hade vi redan köpt ringarna och vi hade hunnit vänja oss vid tanken för länge sen så det var som inga konstigheter. Eftersom vi for utomlands dagen efter förlovningsdagen så gjorde vi inte så mycket den dagen förutom att packa och äta på resturang. Jag hade inte berättat för någon om förlovningen förutom till Frida, Mimmi och Linn så det kom nog som en chock för de flesta. 
Vi är iallafall superlyckliga tillsammans. Vi bor i vår lägenhet i Boliden och jag trivs mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Det är en sån underbar känsla att varje dag (förutom när någon av oss jobbar) kunna somna bredvid någon som gör mig så lycklig. ❤️

A sky full of Stars

Fixat naglarna, städat hela lägenheten, tvättat flera tvättar och köpt klart alla julklappar. Så nu kan jag luta mig bak i soffan med en godispåse och världens bästa granne som sällskap. TRODDE JAG. Blivit inringd på jobb så jag tar med mig godispåsen och spenderar natten på Höjdens äldreboende istället. Imorgon ska jag springa på stan och på kvällen äta Scandics julbord. Trevlig helg på er! 


Bästa arbetskompisar <3