Brännbollsyran


Samsugen bjuder inte på bra fotokvalite.. Bästa under helgen var Silent party, vädret och att jag träffade biggest loser-ola. Ögonblicket är självklart fångat på bild men han ville inte att jag ska lägga ut på sociala medier pga spoiler till BL och det respekteras självklart. <3 

aldrig nej till en fika.

Igår pluggfikade jag med Frida. Jag fick inte så mycket plugg gjort men oj så mysigt det är att umgås med den tjejen. Och att det dessutom är en anleding till att dricka espresso's caramell latte gör det hela magiskt (!!!) På kvällen umgicks vi några tjejer hos Anna, åt kvällfika delux och pratade om helgen! Brännbolls imöörrrrn!

Min kära iphone har gett upp så jag har här med gått med i samsungfamiljen. (Iphone 7 du är mer efterlängtad än någonsin nu) Nä, nu ska jag försöka återgå till plugget men det verkar som det inte bara är telefonen som har gett upp......

 

Livet rullar vidare






Efter en vecka i Luleå så rullar livet vidare. Har i helgen druckit vin, pluggat, promenerat i falkträsket och ikväll blivit bjuden på middag hos Linnzy. Imorgon rivstartar jag och Malin veckan med en promenad 07.00.

Sommarlov i sikte!!!!

Idag har jag varit i Arvidsjaur med gamla studiegruppen. Vi pratade om att fira med vin när detta första år på högskolan är över, vilket sjukt nog bara är 3 veckor bort. Men innan dess ska 4 inlämningar in och 2 tentor göras, samt att jag både ska hinna med en innevecka och brännbollsyran. Huh!

Igår hade jag pluggfika med Frida och imorgon väntar begravning för finaste farmor.

 



Senaste







• matlagning alá Mimmi
• Ikea, shopping och hotell i Umeå med familjen 
• fest med fina vänner som avslutades 04.00 med korv med bröd vid grillringen
• fika hos mormor som fyllt år
• inlinespremiär

En helg helt i min smak






Skoter, fjällen, sol, god mat, tidiga kvällar och trevligt sällskap. En helt underbar valborg helt enkelt!