king vecka.


Har sagt hur skön den här veckan kommer vara men vill ännu en gång poängtera detta. ASM!!!!!!!!!!!! Idag hade vi toppsboll på individuella och det var HUR kom som helst!! Vi körde tjejerna mot killarna och alla var helt vilda. Det bästa var ju ändå att vi tjejer vann. Just nu i skrivandets stund ligger jag och hör hur Anton andas sina djupaste andetag då han sover så sött. Själv ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till, annars kan denna natt bli väldiiiigt lång. speciellt när man sover själv... 

2013-09-29

hade en trevlig stund på Nordanå med familjen Lundqvist. Men trevligare blev den när jag fick bjuda mina två absoluta älsklingar på mackor och bullar. Började den här dagen med att ta hand om en död person. Börjar bli rutti nu. sist drömde jag mardrömmar så jag överväger att inte sova alls i natt. Annars tackade jag nej till olles ikväll och ja till spinning. Klappar mig själv på axeln.
 
Trots provet på torsdag ser det ut att bli en bra vecka. Endast två lektioner på måndag och onsdag, ledig fredag och jobb hela helgen.
 

 

Inatt är du min

Då var det fredag och den här helgen kommer gå alldeles för fort. Idag har jag tränat och bastat och ikväll jobbat. Inatt far jag till Boliden och sover med min favorit. Imorgon åker vi på släktmiddag och på söndag ska jag jobba och spinna. Sen sitter vi i skolbänken igen och påbörjar en ny vecka. Om bara livet kunde sakta ner ibland.. 

Nu är fredagsgodiset framdukat och idol påslaget! Trevlig helg på er:) 

när mörket faller in

Kroppen är tom på energi och jag var bokstavligt talat tvungen att ta sats upp från sängen imorse. På lektionerna får jag kämpa med att hålla upp ögonen.. Igår hade jag myskväll hos Linn och Erik och idag har jag fortsatt i samma spår by my self. Har sett film, fikat och beställt studentmössan. Känns som en evighet till den dagen är här, så jag kan inte ens längta.. Nu ska jag sova. god natt mvh sliten tjej
 
Photos from posts
 
 
 

In tha wooood






you're everything I ever wanted

Igår låg jag i sängen och skrev några rader på min svenskaessä. Skulle bara luta bak huvudet i några sekunder, sen vaknar jag idag av att väckarklockan ringer 7,00. Har alltså sovit 11 timmar inatt och ändå är jag mer sliten än vanligt. Ska snart börja trampa mot ladan där vi ska spela curling. Har aldrig gjort det förut och jag har en känsla av att jag inte kommer vara någon stjärna. Annars har vi rätt slappa lektioner idag. Ikväll ska det gymmas och kollas på HF. Sen imorgon är det onsdag och 25 september och det är en viktig dag i mitt liv hähöheee.
||||||Crazy and Free | via Facebook
 
 

stay. no matter how hard it is be with me, just stay. i need you

medan pojkvän och bästis är ute och roar sig så stannar jag hemma och gör sånt där förbjudet en lördagkväll. Städar, renbäddar... Funderar på att baka nått gott till mina familjemedlemmar oxå. Söndag imorgon och den här helgen har gått alldeles för fort.
 
what about goodnight kisses? - inspiring picture on Favim.com
 
 
 
 

Jobbilijobbbbb




19 september


Nike air free


Tar det piano

Har sovmorgon till 10 och hade ställt klockan på 9. Självklart vaknar man halv 8 och kan inte sova vidare. Då gör jag frukost och sätter mig framför vakna med the voice och mår ganska bra ändå. I veckan jobbar jag onsdag 15.30-20.30 torsdag 17-21 fredag 14-21 och lördag 13-18. Ska även vara i skolan, träna och hinna leva.

 


Vidrigaste

 
Skulle göra en god och nyttig smoothie. Mixade solrosfrön, keso, blåbär och mjölk. Smakade bajs. Slutade med glass och äpplen till idol och hockeyn istället.
 

Laddar om

Sen jag lämnade klassrummet i fredags har det blivit 2 timmar träning, 15 timmar jobb, en hel del mat och ännu mer sömn och mys. Jag och Anton var igår och såg Snabba Cash på bio, den var bra. Nu laddar vi om för en ny vecka, heyho......


min dag

idag har jag 1. varit hos tandläkaren och tagit bort gummibanden 2. Kört all in i matsalen och ätit texmex så magen small upp 3. Varit så mätt så vi var tvungna att fara hem till Tilda och lägga oss på soffan 4. Livräddat på Edda 5. Gymmat 6. Städat mitt rum 7. Beställt skolkatalogen
 
och nu ska jag 1. Gå ut och gå med Linn 2. fika 3. duscha 4. sova
 
 

Onsdag


STOCKHOLM

 
 
 

-

Mitt liv är en berg och dahlbana och på senaste tiden har det blivit många uppförsbackar. Idag brast det och tårarna kom, tur jag har världens bästa vänner som finns till tröst när man inte har orken själv ❤❤❤ ikväll har jag packat resväskan och ätit på Olles med Anton. Imorgon bär det av till huvudstaden och det är jag som sitter framför ratten! Oroar mig dock över denna vidriga förkylning.


sjukstuga

Klockan slår 3 och det verkar bli en natt utan sömn. Näsan är täppt igen och det är en pina att svälja. Misstänker feber också??? Typiskt att detta ska komma PRECIS nu. Te och halstabletter sen får jag be till gud att detta går över innan lördag då tjejmilen ska springas. För nog fan ska den springas!!!!!!!!!!!
 
Sick Of The World | via Tumblr
 

today is a good day

Började veckan med en rivstart. Innebandy och pingis på individuella fortsatt av bf och svenska. Fick sluta 1 timme tidigare och då bar det av mot gymmet. Gjorde en kroppsanalys och det var riktigt intressant att se. Låg i alla fall på normala resultat så nu kan jag trycka äppelpaj med gott samvete ikväll. höhöö.. Nä nu väntar jag på idol ska börja ♥♥♥♥ Imorgon blir det en utedag bortsätt från lunchen i matsalen. Först discogolf på morgon sen skogen på eftermiddagen.
 
 
 
 
 

I'm so happy you'r mine

Hade 2 bra dagar och det visade sig att helgen skulle fortsätta i samma spår. Igår var jag förbi matfesten och kikade och på kvällen förfestade vi hos mig innan vi for till Lukas och sen till allstar. Ramlade in genom dörren med liite för mycket alkohol i blodet vid halv 4 och somnade ganska så direkt. Idag mår jag som jag förtjänar och med min huvudvärk var jag tvungen att ställa in träningen med Frida....... Hoppas det går över för ikväll kommer Linn hem efter 3 veckor i USA! Hoppas på massor av bilder och historier:) Topp 10 på bästa helger, helt klart!!!