Livet flyter på i full fart och jag kämpar för att hänga med

Sitter nu på hemtjänsten. Kommer att ha jobbat 11 timmar den här veckan. Hejja mig. Skickade in mitt sista arbete i kursen idag. Imorgon ska jag bara slappa hela dagen. (Som om jag inte har gjort det hela den här veckan redan.) Tänkte även fara förbi gymmet. Har varit alldeles för lat i veckan. I helgen blir det mest troligt två dagar av festligheter. Hur ska jag orka? Och på måndag drar nya kursen igång. 





Barnvakt idag <3

Hade världens bästa vecka i Luleå. Har helt klart bästa studiegruppen. Tentan gick sådär, hoppas på godkänt.

I lördags firade vi pappa som fyllt 50. Först var vi på hockey sen middag på olearys. Senare for jag ut på Verandan men det skulle jag nog inte gjort. Var dryg depremerad och sur hela kvällen.

Idag är jag barnvakt åt Oliver hela dagen. Vi ska till lekparken och Leos lekland. Älskade älskade unge. ❤️







Lördag - bästa dagen!

Det har varit en riktigt bra träningsvecka. Måndag spinning, tisdag simning, ondag spinning, torsdag vattengympa, fredag löpning, idag promenad och imorgon tabata. Kosten går desto sämre då det slinker ner en godisbit då och då men det får jag ta tag i min nästa liv. 

Igår bjöd vi Jonte och Malin på middag. Fläskfilé med bandpasta och vitlöksbröd stod på menyn. Mums om du frågar mig och de andra verkade hålla med. Senare bastade vi och slutade kvällen med gosaker och film. 
Ikväll blir det bio även fast jag nog helst hade velat stanna i sängen hela kvällen. Tråkigare tjej får ni nog leta efter haha!

 

Pepparkakor i kaffet

Klockan är 02.30 och jag sitter på jobbet. Jobbar natt inatt. Är ganska mysigt att sitta och doppa pepparkakor i kaffet och prata med mina kollegor. Har saknat det lite smått faktiskt. Resten av veckan kommer jag sitta klistrad vid skolböckerna. Känns som jag ligger jättemycket efter och det är nog den värsta känslan jag vet.

Förövrigt? Helgen var KÖNG och shiet vilka underbara vänner jag har.





Bryggargatan

Gårkvällen var mycket trevlig. Vi åt på bryggar och sen for vi till Linnea och spelade sällskapsspel. Älskade älskade tjejer. Om en timme ska jag ut och springa med Malin för att sedan sitta med studiegruppen i nån timme. Sen hade jag tänkt hinna med en pn för ikväll blir det att festa med Malins kompisar och jag är SÅÅ taggad!!




mitt liv

Har pyjamasen på mig fram till 4 på eftermiddagen fastän jag vet att jag borde ha klätt mig för länge sen. Äter godis trots att jag verkligen INTE borde. Ser film och kollar hemsidor när jag ska plugga. Beställer saker trots att jag är en fattig student. Är trött och irriterad av ingen anlednig. Sover fram till 9 varje dag trots att väckarklockan ringer kl 7. 
 
Ingenting är som det ska. Men ikväll ska jag äta och dricka gott med brudarna. Och det är  RÄTT.
 

 


M o n d a y

Idag har jag spenderat förmiddagen på stan (köpt nya sminkprodukter. Så kul med nytt!) och 2.5h av eftermiddagen till att spelat in en film på mig som pratar om varför jag vill bli lärare. Resulterade i sisådär 150 tagningar och när jag tillslut visade Anton det färdiga resultatet så dog han av skratt. Känns tryggt. 

Imorgon ska jag simträna och läsa flera hundra sidor och på onsdag åker jag till Arvidsjaur för att umgås med mina studiekamrater. På torsdag ska jag vara med Mimmi vilket var evigheter sen sist och helgen har massorrr att bjuda på. På återseende! 


Fredagens middag. Mums!