SKOTERBEVIS

Hej bloggen! Sedan sist så har jag hunnit fylla år, myst i fjälls, lunchat med olivia, haft myskväll med vendela & frida, påbörjat en ny kurs och idag tog jag SKOTERKÖRKORTET! Hatar att snön håller på att försvinna så att jag inte kommer hinna köra något i vinter.. Nästa år ska jag & anton upp till fjällen varje helg har jag bestämt. Det finns helt seriöst inget bättre än sol, skoter och uppstekt pannkaka på morikan utomhus!!

Tack och bock Mars 2016. Imorgon börjar en ny månad och jag går tillbaka till rutinerna. Träning, skola och hälsosam mat är vad som gäller. =)


 


 

Ingen rast ingen ro!

Idag när jag jobbade på skolan hälsade jag på min vfu-handledare och hon berättade att de hade önskat mig som vikarie när hon åker bort i April - sjukt kul att höra!

Trots påsklov så har jag miljoner saker att göra. Jobba, städa, baka, skoterkurs, förbereda inför nya kursen, umgås med vänner mm. Längtar till imorgon då vi åker till fjällen med Malin & Jonte. Det ska bli så kul!!




Tentatider

På lördag har jag tenta och i dessa tentatider är det typiskt mig att göra allt annat än att plugga. Istället väljer jag att sola, tacka ja till jobb, titta på serier, tränar osv. Jag har även anmält mig till att ta skoterkörkortet där första lektionen är nästa vecka. Dessutom har jag bestämt att jag och Anton eventuellt ska bli hundägare i December så vi kanske ska fara och titta på några valpar redan nu för att känna om det känns rätt. Åh så mysigt det vore med en liten valp!

Nä, åter till plugget..... 




Lördag; bästa dagen!

Gårdagen började dåligt och jag tänkte gå ut och gå i ren protest. Men jag hann bara gå några 100 meter innan Linnea föreslog att vi skulle grilla hamburgare. 2 timmar senare satt vi i min stuga, solade, fikade och grillade burgare. Har velat göra nått sånt hur länge som helst så det var helt underbart!

På kvällen fixade Vendela mina fransar (hon var så duktig!!) Vi lagade hemmagjord pizza och sen var vi ett helt gäng som såg mello och spelade spel.

På riktigt; bästa dagen på LÄNGE! 


U



Friyay

Fredagkvällen inleddes med pizza för att sedan köra lite armar på gymmet. Efter gymmet bastade jag och Anton och sen bestämde han sig för att fara och jobba natt. Istället för att stanna hemma och titta upp i taket så följde jag med och åkte lastbil. Det är vad som kallas för kvalitetstid en fredagkväll haha.

Idag ska Vendela fixa mina ögonfransar. Jag är så taggad!




I love you.



Lyckligaste jag som funnit min bästa vän och livspartner så tidigt i livet. Ska älska honom till jag dör.

MAT

I veckan har jag bara ätit känns det som. Både måndag & tisdag åt jag middag hos Malin då båda våra pojkvänner var borta, onsdags var vi ett tjejgäng hos Frida som lagade middag & efterätt, torsdag middag hos mampap och igår lunchade jag med Vendela på tacobar efter att vi varit på spinning. Mys!

Idag vaknade jag upp i fjällen. Jag är här med Anton, Henke och Gustav. Jag vaknade redan kl 7 och har läst lite kurslitteratur sedan dess men nu börjar jag vara hungrig så jag hoppas de andra vaknar snart så vi kan äta frulle och sen fara ut med skotrarna! Här blir vi kvar hela helgen:)