underbara vänner

Har varit en fantastisk dag förutom att sviten bröts. Försöker klara mig utan sötsaker nu men idag blev det både tårta, läsk och chips. Nya tag imorgon! 

Har under två nätter jobbat på Linagården där min farmor bor. Var så mysigt att få stoppa om henne och samtidigt tjäna pengar. Förövrigt har ju decemberlönen kommit och det kunde inte kännas bättre. Idag hann jag bara sova mellan 8-9 innan jag skulle på massage. Det var julklappen från kommunen som jag hade valt. Så underbart!! Sen for jag "hem" (Strågatan) och sov yttligare en timme innan jag sen for till Linnea. Där var även Frida, Linnea och Christian. Så underbara människor!!!!!!! Linnea hade bakat och gjort presenter till oss andra eftersom vi fyller/har fyllt 20. Jag fick en tavla där det var utpekat alla platser vi har besökt tillsammans. Helt galet vad man har hunnit med under dessa 14 år som bästa vänner. <3 Kl 4 for Frida och Vendela och jobbade och då for jag Linnea och Christian till wok and roll och hämtade hem middag. 
Kl 6 var det min tur att fara mot jobb och nu är jag hemkommen till min älskade lägenhet och tänker krypa till kojs. Imorgon ska jag blandannat hämta ut ett paket som jag har beställt. Övertaggad_tjej_95








shoppingsunday

Idag hade jag tänkt städa och vara duktig men när vi var och åt plankstek hos Anton föräldrar igår så frågade dom om vi skulle med till Luleå idag så då blev det så istället. Och det fick plånboken lida av. Vi hann bara med Storheden men det räckte gott och väl. Visste inte att dom hade så mycket fina butiker där. Hanzens outlet, Cervera, Top Store, stadium outlet och Sambo som är en ny favvoaffär.  Nu är vi påväg hem och jag hoppas att vi hinner fram innan kl 6= tabata. Men det ser lovande ut!! 





150122

Livet rullar på i vanlig takt. Jag fyller mina dagar med jobb och träning för det mesta. Före jul körde vi måndagar spinning, onsdag core+Box och söndagar tabata. Nu har vi ändrat så vi kör måndagar spinning+core, onsdag spinning, torsdag spinning och tabata på söndagar. Däremellan är vi även ute och går då och då. Tur att jag har världens bästa granne/vän/träningspartner annars hade jag nog aldrig pallat.
Imorgon jobbar jag 7-10/18-21 (dryygtt) så på timmarna tänkte jag hinna förbi Kåge och busa med världens bästa lillkille. Åh längtar !!




loosing everything but weight

För första gången i min äldreomsorgen-historia har jag ringt för att sjukanmäla mig. Har åkt på världens förkylning och eftersom jag bara skulle jobba 18-21 ikväll kändes det lika bra att spara krafterna till helgen då jag jobbar långpass alla dagar hela helgen. Försöker äta nyttigt nu efter nyår (åtminstonde undvika sötsaker) men nu skiter jag i det och tänker äta allt som jag tror få mig att bli sjuk. Vindruvor, nötter, nudlar, soppor, varm choklad. Listan är lång haha.. man är så tragisk. 
 
 

 


Kalashelg

Godmorgon lördag! Började dagen med att fara ut i snön och springa 6 km, och nu sitter jag framför tvn och myser med gófrullen. Så underbart med ledighet! 

Den här helgen kommer bli en riktig kalashelg. Redan igår efter jobbet for vi till Mimmi som fyllt 21 år. Där var även de andra så vi satt och pratade ända in på småtimmarna. Idag ska vi fira Antons mamma och syster som också fyller och sen ikväll ska vi bli bjudna på bryggargatan av Antons farmor och farfar som förlovningspresent. Mumma!
Imorgon är det kalas i Kåge hos självaste syster som också blivit ett år äldre. Så dit hade vi tänkt fara förbi en sväng innan jag på kvällen tränar första tabatapasset för i år! Aaaastaggad!!!! Så mycket fika blir det och speciellt kaffe till mig då jag nyblivit kaffedrickare och tycker typ att det är de godaste som finns. Trevlig helg alla bloggläsare (typ två stycken xDxP)






New Years Eve

Runt 1 åkte vi upp mot Jäckvikk på nyårsafton och kring 4 var vi framme. Några timmar senare var festen igång och hippsvips var klockan 5 på morgon och då hade man hunnit med nyårspussen, gòmaten, en hel del drinkar, sång till Carola och ett vackert minne rikare. Är tredje gången jag firar nyårsafton i fjällen med detta mysgäng och det här var lätt den roligaste gången! Sov till 1 dagen därpå och då var det bara att packa och rulla hemåt igen... Somnade 7 igårkväll och vaknade inte förrän 6 imorse då väckarn ringde. Och idag har jag gespat mig igenom en delad tur.