Bilder från lördag





Traktorhänget blev inställt när jag blev förfrågad om att grilla och förtära alkohol med dessa godingar. Självklart tackar man inte nej :))

Tisdag 28 juli

Börjar med att säga att igår såg jag världens bästa film. The longest ride. Så jävla kung!!! Alla borde se!

Hej! I söndags städade jag läggan och sminkväskan (behövligt) så idag var jag på stan med Frida och köpte massa nya sminkprodukter. Förutom shoppa så fikade vi på Espresso och storhandlade på maxi. 
Ikväll har jag och Anton (hör och häpna!!) varit ute och GÅTT och sen spelat discogolf med Jeppe. Mycket trevligt och speciellt med tanke på att solen har lyst hela dagen. Fler av dessa dagar tack! Nu for Ante och jobbade och jag ska strax sova. Sovmorgon imorgon, tackarrr!!





Lördag - godmorgon!

Igår kompade jag ut min eftermiddag för att kunna fara hem och städa, tvätta osv. Vad gjorde jag? Sov hela 4h. På kvällen var vi och åt på allstar med bolifolket och tanken var att jag skulle följa med ut efteråt men jag var så jäkla trött så jag for hem. Himla skönt att vakna utvilad idag, utan ångest och inte bakis. 

Idag blir det byske marknaden med la familia. Och inatt ska jag åka traktor med Anton. Kvalitétid när den är som bäst. ❤️






Sommarkvällar, ni gör mig inte besvikna

Ännu en gång har sommaren levererat en jävla kul kväll. Först åt vi langos hos Vendela, sen for vi på moderatfest och dansade arslerna av oss med Fredrik Reinfelt. Sen blev det nog lite mycket av det goda för efter det minns jag inte mycket förutom att jag kom hem utan bankkort och var riktigt sliten. Idag mår jag bättre än förtjänat kan jag lova. Blivit bjuden på brunch hos Emma. Satt inte helt fel. <3







Start each day with a grateful heart

Har bara några få kapitel kvar av Insurgent så igår såg jag filmen och åt godis. (Såå bra!) 
Idag har jag hämtat ut min Bondelid regnjacka så nu är jag redo för regnet.
 Imorgon ska jag äta middag och umgås med en fin vän och på fredag kommer Malin hem. 
I helgen är det trästocks så då ska jag dricka vin och äta middag tillsammans med Linnea Vendela och Frida. 
Och det bästa av allt är varje dag får jag somna och vakna bredvid jordens finaste människa. ❤️

Tur att det finns såna guldkanter i vardagen när allt annat känns mest trist och grått. 






Blivande lärare




Byske beach party






Gårkvällen var väl inte riktigt top 3 på sommarens bästa utekvällar. Förfesten var riktigt rolig med dessa underbara människor men Byske Beach party var ingen succé för min del.. Ändå är jag mer bakis än vad jag brukar så idag ligger jag i sängen hela dagen och tar tag i alla sysslor imorgon istället. Älskar ledighet.

Follow your dreams



Igår var jag ledig och då var jag med Linn och mamma till Piteå. Vi besökte dollar store, palthuset, shoppade på stan och avslutade dagen med att leka på skeppet. När jag kom hem planterade jag blommor på balkongen och nu saknas bara sista trallplattorna innan balkongen är färdigstailad. 

Idag jobbar jag 12-21 men egentligen vill jag bara att det ska bli torsdag. Då får jag nämligen veta om jag kommit in på högskolan samt att brudarna kommer hit för myskväll. Snälla kan denna dag bara gå fort ????

Så mycket bättre

Gårdagen blev inte alls som planerat men den visade sig bli mycket mycket bättre. Istället för att städa och tvätta så var jag med Malin en timme på morgon eftersom hon far till Höljes i helgen och sen utomlands en vecka (hur ska jag orka träna??!) Sen for jag till Linn och vi åt lunch på Waynes och for på Leos med Oliver. Efter det for vi på maxi och handlade för att sedan grilla till middag med Anton och Erik. Müche mysigt. 
Avrundade dagen med att springa en vända i skogen och gå över till grannen för att ta ett vinglas med svärmor och AnnLouise.

Idag börjar jag dagen med en frukost på ballen för att sedan ta tag i allt tråkigt som jag inte gjorde igår.