Två dagar

Vilka två grymma dagar det har varit!!! I torsdags tog Frida körkortet så på kvällen tog vi en drive in och körde runt. Idag fyllde Anton hela 19 år så vi har ätit grillat och fikat. Nu ligger jag vaken med en hals som värker och med en kropp som är tyngre än sement.


Femtio nyanser av honom

Vaknade på allra bästa sätt idag och jag känner på mig hur bra den här dagen kommer bli. Helt sjukt hur bara några ord kan få en att skina som en sol. Ska försöka hinna in på stan och pröva en goding som jag fick syn på igår sen ska jag trycka pancake till lunch och träna med fridolf. Har lånat femtio nyanser av honom och jag som egentligen hatar att läsa har plötsligt fått världens läslust så jag ska läsa igenom första kapitlet innan det bär av to schooool. Yes nu kör vi


NIKE FREE RUN

Första veckan av träningsschemat har passerat och det har gått bra. Fokuserar mest på träningen nu när det snart är Stockholm och födelsedagar och annat kul som inkluderar mat i mängder. Tar tag i kosten efter tjejmilen. Imorgon ska vi paddla kanot i Ursviken och då får jag även hämta ut mina nya pjux!!! SÅÅ EFTERLÄNGTADEEEE
 

I need to hear those words

Igår var jag med Frida. Vi läste några av alla texter som vi har fått i läxa och låg på soffan och såg en urdålig film. Vid 1 trampade jag hemåt och vid 3 kom Ante. När jag vaknade imorse la jag mig och knaprade chips och såg klart "torka aldrig tårar utan handskar" som jag påbörjade igår. Vid 2 när Anton äntligen vaknat till liv så tog vi varsin bil och skulle och äta. Men vi tappade bort varandra och jag hade borta mobilen och allt blev kaos och det slutade med att jag for till gymmet med Frida på tom mage.
 
Nu är den däremot full och fullare ska den bli. Har varit och köpt godis och kesella vanilj och det ser ut som det blir en till kväll på soffan. Inget mig emot.
 
 
Från skolfotot i torsdags !!!!:):)
 

morgonbabbel

Börjar andra skoldagen med en sovmorgon. Kung! Hade lagt mig tillgänglig för jobb imorse men har inte fått något samtal så jag sov lugnt vidare till 9. Gårdagen var precis som jag hade förställt mig, vi började med riktiga lektioner redan andra timmen. Det enda positiva är väl typ att vi har fått nya skåp som rymmer träningsbagen så i år behöver vi inte stå och sparka och få damp. Känns bra.
 
Igår efter skolan följde jag Frida till gymmet. Har lämnat friskis-familjen och betalat in mig hos 360. Vi har gjort ett träningsschema som alltså gick av stapeln igår. Tanken är att vi ska träna 6 dagar i veckan och jag hoppas att när vi sitter på planet till Thailand i Mars så ska jag känna mig nöjd med mig själv och att alla timmar på gymmet har gett resultat.
 
 
 
 

sommarlov - söndag

Sista sommarlovsdagen. Det faktum att det inte ens är sommarlov längre, utan en helt vanlig söndag, gör mig ledsen. Tidiga morgnar, prov, långtråkiga lektioner. Jag får ångest och jag vill verkligen inte........ Hur som helst, idag har vi ätit pizza och godis och hyrt film. Och det är det som vi har gjort idag. Kommer ej kunna sova inatt.
 
 
 
 

sommarlov - lördag


Skulle egentligen jobba mellan 12 och 4 men fick sluta redan 2. Mötte upp Frida en snabbis sen for jag hem. Vid 6 kom Anton och sen for vi till Felicia som fyllde 20. Hon hade laddat upp med massor av mat och vi lekte lekar och hade det trevligt. Sen följde jag Malin och några fler till Verandan men där vart det inte långvarit utan vid 2 började jag min vandring hem.

Sommarlov - fredag

Promenad, dusch, dator, städ. Donade på här hemma fram till 5 då jag cyklade in till stan och blev sminkad på makeup store! Det blev en vardagssminkning som blev superbra. Sen kom Frida och vi gick till olearys. Där åt vi och drack cider och lämnade Inte stolarna förrän 10 då vi gick till calles och tog en drink. Kl 11 mötte vi upp Alice och Tilda på allstar som vi hängde med resten av kvällen. Slocknade inte förrän 3 och vi sa det på hemvägen, Frida och jag: "en helt okej kväll"

 
 

sommarlov - torsdag

Har inte sovit en hel natt på hela sommarlovet. Har mycket att tänka på men ångesten för skolan tar nog priset. Den här natten vaknade jag 3 och halv 6 blev jag less på att kolla upp i taket så jag satt mig på biken och trampade runt furögrund. Efter det kunde jag sova. På kvällen var det dags för kalas nr 2 för i veckan. Denna gång i renfors hos Antons farmor. Glass och tårta och en trevlig kväll. Sen for jag hem och sov och vaknade inte förrän 9 dagen därpå (idag)
 
 
 
 

Sommarlov - onsdag

 
Började dagen med 1 mil på löpbandet. Var skitjobbigt och trodde jag skulle dö. Blir intressant att se hur tjejmilen kommer gå då jag inte är i toppform. Knappt någon form alls. Efter tänkte vi basta och riktigt skrubba upp oss men bastun var inte igång så istället snabbduschade vi, for och handlade och sen till stugan och tog en pn i solen. Bästa stället på jorden ♥♥♥♥♥ vid 6 for vi in till byske och åt på stengården. mummsss! Sen for vi till stugan, såg film, tände ljus, åt godis och spelade skipbo. Det var jag och mammas dag
 

Sommarlov -- tisdag

Efter att ha kommit hem från F så följde jag mamma till gymmet. Vi sprang lite och körde armar i maskin. Inte stenhårt men bättre än ingenting. Denna dag fyllde Robin 21 år och självklart skulle det firas. Jag och Anton for till han och fikade på kvällen och där var hela fjällengänget. Och öhh jag kunde inte bestämma hur jag skulle ha håret :$$$ slutade i fläta i alla fall
 
 
 

sommarlov - måndag

Som många andra har jag gått på sommarlov. I en vecka. Wiho. Försöker ta vara på varje dag och göra så mycket som möjligt. Började lovet på bästa sätt. Vi hade planerat en roadtrip men så blev inte fallet. Istället tog jag passaten och körde till Bygdeå (inte robertfors!!!!) Där åt vi och pratade. Bokstavligt talat. Vi åt hamburgare och frukt och chocklad och drack cider och vi pratade om livet och planerade framtiden. Mys!! När vi vaknat gjorde vi frukost och jag hjälpte till med en körkortsfas. Tror dock inte jag var mycket till hjälp då jag glömt princip allt. Sen blev det hemfärd.
 
 
 
 
 

Sömnlösa nätter


MAT


Åh snälla. Låt mig inte möta mina svarta tankar inatt ensam

Kunde inte önskat mig ett bättre sommarjobb men nu är det över. och kan inte ljuga om att det känns bra med lite ledighet. Dom dagarna som är kvar till skolan börjar kommer bjuda på husvagnövernattning i Robertfors, mamma-dotter-dag, stugmys och tvådagars festande.
 
Ikväll verkade ingen high på att hämta mig eller komma hit. Så jag tänkte fara ut på en inlinestur men sen ba NEJ. Jag stannar i soffan och ser film isället, och det är exakt jag gör just nu. Med lördagspåsen.
 
 
Från onsdags.
 
 

En själ fylld av harmoni och glädje

Vaknade vid 10 och tyckte Anton kunde få sova ut eftersom han jobbat natt. Så jag åt min frukost innan jag tog hundarna ut och gick runt Boliden. Så himla harmoniskt att gå i solen på vägar man aldrig gått tidigare, även om jag var tvungen att stanna var tionde meter och ta upp bajs. Sen att kunna återvända hem, krypa ner bredvid en varm kropp och sova vidare. looooooveee
 
Ikväll har jag jobbat extra vilket inte gjorde ett dugg då jag hade Marika vid min sida. Vi åt kladdkaka och pratade skit. Idag for min syster till USA där hon stannar i 3 veckor, tur att Frida snart återvänder hem. (ja frida skellefteå är ditt hem) Har dessutom bara 2 dagar kvar av jobb. sen är det slut med lunchlådor och delade turar och gud vet vad.
 
 
 
 

Söndag

Min lediga helg blev inte så ledig när jag var tvungen att jobba både igår och idag. Idag tog jag fram mina mindre bra dekorationskunskaper och skapade en tårta. Elisabeth nu fyllda 83 år och självklart skulle det firas. Mycket uppskattat! Just nu sitter jag och min uppsvällda mage på balkongen och vilar middagen. Sommarens varmaste dag och planerna är inga. Dåligt..