Nattjobb



Dagens middag. Gjorde kvargvåfflor till mig och vanliga till Anton. Mums!! Jobbar natt inatt. Klockan är nu 11 och jag håller på att somna, endast 8 timmar kvar. Wiho..

20 år

Fy dundran vilken helg det har varit! I fredags bjöd jag min och Antons familj på fika. På lördagen tog jag det lugnt fram till 3 då jag och Malin började fixa oss och kl 7 började folk strömma in för att min fira min födelsedag. Hade så roligt och älskar att så många kunde komma! Tyvärr var nog alkoholnivån lite för hög för att jag glömde helt bort att ta kort så alla bilder jag har är lånade. Och igår (söndag) for jag till momme & moffe eftersom moffe också fyllt år och sen på kvällen for jag, Anton, Gustav och Henke och åt på kriti. Födelsedagen avslutades hos Gustav där vi åt chirre och såg Beck.

Hela helgen har varit magisk och jag har fått massor av fina presenter. Tack till alla som förgyllde min dag!







25-03-15

Igår steg jag upp kl 7 och började baka och kunde inte lägga bort skurmoppen förrän kl 5. Jag bakade bullar och chokladbollar, rensade garderoben på kläder som ska säljas (blev en hel sopsäck) handlade, renbädda i sängen, tvättade 5 maskiner, gjorde en pizzasallad, och städade varje liten millimeter i lägenheten. På kvällen kunde jag sjunka ner i soffan tillsammans med Frida. Riktigt kul att ha henne på besök!

Idag är det onsdag och jag jobbar 12-21 Ska alldeles strax pallra mig till gymmet eftersom jag missar kvällens spinning. Imorgon jobbar jag 7-21 men sen är jag ledig fredag lördag söndag. Så efterlängtat:)


Saknar dig <3

massa babbel



Från förra veckans mellomys. Hade även gjort en blåbärspaj med glass. Mycket gott och uppskattat!

Har de senaste veckorna bara ätit godis och fika en dag i veckan. Det har fungerat jättebra och äntligen känns det som att jag börjar få en balans. Att veta att man får äta om några dagar gör att man orkar stå ut de dagar då sötsuget slår till. Men igår och idag har det blivit mycket vitt bröd och imorgon ska jag och Malin ha myskväll. Och så får vi ju inte missa att jag fyller år nästa vecka så då har jag tänkt baka och bjuda hem främmande och festa osv så nästa vecka kommer nog se ut si sådär. Men då låter jag det vara så och sen tar jag nya tag efter nästa vecka. Träningen går iallafall superduper. Träna är det bästa jag vet.

lördag 14 mars

Tar igen mig på balkongen efter att ha gått en 8 km promenad. Så underbart! Igår jobbade jag min nionde dag i sträck så idag unnade jag mig äntligen lite ledighet. Har städat lite på morgon för ikväll kommer främmande på mellomys. Dessutom är det endast 14 dagar kvar till jag fyller 20 år. Nu är livet allt gött.




Nytt till läggan









Lite av dom senaste köpen till lägenheten. Önskar man kunde redigera och var bättre på bild och foto för mobilbilderna ger verkligen inte rättvisa... Är iallafall supernöjd med allt!