Latest


Julafton jobbade jag delad tur så hann bara träffa släkten några timmar mitt på dagen. Fick jättefina julklappar och jag kunde inte vara mer nöjd!! Väskan av linn som jag önskat mig så länge. Iphone av anton (har jag världens sjukaste eller bästa pojkvän? tror på en blandning. evigt tacksam.) armband från hans föräldrar och resten av mampap.Tack alla ♥



På annandagen var det folkparken och utgång. Hade kul på förfesten med vendela och några till men själva parken var ingen hit. Låg i sängen sovandes redan halv 2, rätt skönt iofs. Bakisvåffler hos frida dagen efter, var lätt det bästa.
 
 
 
Igår morse for jag och frida på mellandags rean. Efter 3 butiker och tomhänt trodde jag inte att jag skulle hitta något men innan bilen rullade hemmåt hade jag bränt 1500. Efter jobbet for jag till Anton och imorse ringde hans väckarklocka 5 för han skulle och jobba. Själv låg jag kvar, och gör fortfarande, och kommer göra ett bra tag till. Måste dock hem och duscha för ikväll ska vi äta på olearys med familjen lundqvist. Sen återstår bara måndag=jobb och tisdag=fjällen=nyårs!!!!!!!!!!!
 

I väntan på bästa vän



Ostmackor och varm oboy med stig hellmer på tvn i väntan på bästa vän. 

I think as you grow older your christmast list gets shorter, because the things you want can't be bought

 
 
 
 
Har bott hos Anton i helgen och bara haft det bra. Vi har haft picknick i bilen, sett många filmer, ätit i mängder, bytt julklappar och medan han jobbade låg jag bak i lastbilen och lyssnade på musik. Igår var jag tillbaka i stan för nu sätter jobbveckan igång. Jobbar varje dag fram till söndag. Känns tungt men kommer inte ångra mig när lönen kommer. idag är det julafton och vad tror ni att jag gör? Jobbar.
 
All I want for christmast is you.
 
 
 
 

bilder från året

 
 
 

JULLOV!

Sovmorgon, Gått på jullov (i förtid dock..) tränat, palt till middag och flyttar nu till Anton över helgen. Kanske bästa dagen i mitt liv? Under lovet kommer jag jobba, spela bingolotto i Drängsmark och fira jul här hemma. På annandagen kommer jag gå ut på fortuna och nyårs kommer firas uppe i fjällen. Annars hade jag bara tänkt mysa i dom mjukaste kläderna jag kan hitta och njuta till fullo!! GOTT JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLIHOPAAAA!!!!!!!!!!1
 
 
 

Dear best friend, I honestly don't know what I would do without you

Ikväll har jag och frida kört sh' bam för första gången, och förhoppningsvis inte den sista. Roligt att göra något annat än gamla vanliga gymövningarna. Nu har jag kokat mig en kopp varm choklad och denna dag börjar lida mot sitt slut. Nu återstår bara två dagar och tre lektioner sen går jag på jullov. Längtar till att få ligga i sängen och göra ingenting.
 
 
 
 
 
 

go' maten






Gjorde kvargplättar till lunch och lyckades denna gång. sen ikväll har jag ätit på verandan med frida och vendela. I 3 timmar satt vi och snacka och åt. Fina tjejer dom där två.

Sådär löjligt kär.

Sista idrottslektionen avklarat och med ett B i betyg kan jag inte vara mer än nöjd. Ikväll tänkte jag lägga mig under täcket och börja se julkalendern som jag fortfarande inte sett ett avsnitt av, men istället kom aktiva Mimmi fram och städade rummet, renbäddade, for och handlade och gjorde middag. MEN nu har jag dukat fram godaste kvällsfikat, ska se första avsnitten sen paradise. Imorgon har jag sovmorgon till 1.
 
Jag idag.

ny vecka is coming

både fredag och söndag har jag jobbat 5 timmar. Igår var jag på julbord på scandíc med renfors. Mycket trevligt! Krigarna som var kvar for på allstar till stängning. Somnade inte förrän vid 4 och idag, förutom jobbat, har jag sett solsidan och känn ingen sorg. Bästa i helgen är att jag har fått somna i favoritfamnen alla helgens nätter. Nu ska jag fortsätta äta ur mammas julgodis (♥!!) och se johan falk, för imorgon går vi in sista skolveckan innan lov och ingen kunde vara mer taggad än jag!
 
 
 
 
 

I cannot lose you, because if I ever Did I'd have lost my best friend, my soul mate, my smile, my laugh, my everything.


 
 
I måndags såg jag och Anton hunger games på bio. Hur bra som helst!! I tisdags jobbade jag och igår följde jag Linn på vattengympa. Idag har jag haft sovmorgon och efter skolan ska jag gymma och imorgon är det fredag, 2013s sista prov och helg. Jag mår bra nu! 

en bättre lördag

Shit vilken bra dag det här har varit! Vaknade bredvid min finaste men for hem relativt tidigt. Jag och Frida har sprungit på stan för att inhandla alla klappar inför jul. Är riktigt nöjd med mina köp och hoppas även på att mottagarna ska bli det. Mellan all shopping satt vi oss ner på Waynes och tog en fika. mys!!! sen for vi och såg hockey på ladan.

Ikväll har jag slagit in julklappar och är chaufför åt pappa. Mellan körningarna ligger jag under täcket, käkar naturgodis och njuter av lugnet. Inatt far jag till Anton och sover där  ♥


Sagt som gjort.





bodycombat och brända plättar

Började dagen med bodycombat på friskvårds under idrottlektionen. Var kul men svårt. Efter det hade jag bara en lektion och slutade redan 1. Då for jag och frida till gymmet och dödade armarna. Ikväll har jag varit jätteduktig och gjort några instuderingsfrågor men nu ska jag se hockey och doppa pepparkakor i mjölk.

Var ensam vid middagsbordet idag så bestämde mig för att göra plättar. Började med att halvera receptetet men glömde bort detta efter ca halva ingredienserna så smeten bestod av häften för 4 personer och hälften för 2 personer. Och när jag gjort första plättan var jag så hungrig och satt mig och åt och glömde bort den andra så den blev lite bränd.. Men jag åt upp ändå och blev mätt och gla.

 

elsas värld

Har aldrig orkat läsa böckerna så ikväkk maraton sser jag på tv3play!!!!!!!!!!!

I helgen har jag jobbat 16 timmar och varit på dildoparty. Som nykter hade jag faktiskt riktigt trevligt. Igår var jag på skyltsöndag och köpte knäck. Julens högpunkt!!!! Måndag idag som började med oförberett idrottsprov. Fotboll kan jag och innebandy vet jag hur man gör men när det kommer till latinska ord och musklers funktioner då ger jag upp..
 
Nu ska jag slå igång en julskiva och försöka knåpa ihop en artikel medan mamma pyntar granen där uppe. Bjuppar på lite nyårsbilder från förra året då det börjar närma sig nu....................