Första advent

I fredags jobbade jag fram till 4 och på kvällen bjöd jag mamma pappa linn och erik på middag. Fläskfilé med bandpasta till varmrätt och pepparkaks- cheesecake till efterrätt. Vi såg idol och myste till det var godnatt. Igår jobbade jag på hockeyn och efteråt for jag till Frida på fest. Jag som började 7 imorse var tyvärr chaufför så efter jag skjutsat ut dom på krogen körde jag hemmåt. Men här var det också galej så somnade inte förrän efter tolvslaget. 
Hade en fantastisk bra dag på jobbet idag. När jag slutade kl 4 for jag snabbt hem och bytte om. 10 minuter senare satt jag på folkets hus och åt årets första julbord, följt av att jag kl 6 var på bolidens badhus redo för ett tabatapass!!... 

Fullbokad helg med andra ord. Men nu är klockan 20.23 och jag ligger under täcket redan. Blir en tidig kväll ikväll, behövligt.
 
Hello December
 

Julklappar till mig själv:):))







Stoppen

Första stoppet var i Haiti. Där åkte vi världens längsta linbana över vattnet. Det var häftigt men tog fort slut.. Ön var privat så allting var superfint, men tydligen är landet jätte fattigt så man fick ju inte riktigt se "riktiga" Haiti..


Andra stoppet var i Jamaica. Där badade vi med delfiner och klättrade i vattenfall. Ingen av dom ställena fick man ta kort på så har knappt några kort härifrån.. Men delfinerna är nog bland de bästa på resan. Så himla fina djur! Där hade vi behövt mer tid.. Fanns många butiker vid hamnen som man hade velat titta in i men det han vi aldrig.. 
Här var det några som badade med hajar:



Tredje stoppet var på Cayman Islands. Här gick vi mest runt och kollade i butiker innan vi gick på båten igen. I efterhand ångrade vi att vi inte tog taxi till stranden då dom tydligen har nån strand som är 7 Miles lång.


Sista stoppet vi gjorde var i Mexico. Här gick vi också in i affärer men det fanns mest bara juvelaffärer så det blev ingen shopping för nån av oss.. 







Freedom of the Seas

















Båten har allt du kan tänka dig. Kasino, teater, fotostudio, isbana, basketbana, minigolf, klättervägg, gågata med shopping, flera pooler, solarium, spa, gym, flera matsalar, pubar, glassmaskinen osv osv. Den mesta maten och drycken på båten var gratis så det var bara att plocka för sig i buffén som alltid var öppen. Middagen åt man i en speciell "finare" matsal och där satt vi i ett bord med 2 andra svenska par. Båten hade alltid aktiviter på gång, tex shower, vattengympa osv så det fanns ständigt något att göra. Varje kväll var det någon dresscode. Nedan ser ni tropiskt och finkläder






Orlando







Önskar vi hade mer tid i Orlando. De två dagarna som vi var där gick åt till att vara på universal studios där enligt mig karusellerna var det bästa! Hade gärna åkt in till stan och hunnit shoppa och upplevt Florida lite mer än det lilla vi hann se.. 

Orlando

Ligger just nu i hotellsängen, klockan är 5 och jag kan inte sova. Vi bor på leows royal pacific resort som tillhör universal world så idag ska vi träffas kl 8 vid frukostbuffen (Mmmm) innan vi ska spendera dagen på Harry potter-world. 
Resan hit var lång. Drygt att mellanlanda både i Stockholm och new Jersey, men nu har man då fått vara där också. I Orlando ska vi vara fram till söndag sen hoppar vi på kryssningsbåten. 








05 11 14

Ledig idag. Har städat, packat, sprungit runt på stan och firat två år med Anton. Världens finaste människa som jag är så glad över att han är min ❤️ Imorgon går bilen 05.00 till flygplatsen så det blir en tidig kväll för familjen Johansson/Lundqvist.




Ingen halloween i år..

Började blogga på tumblr men är lika fort tillbaka haha.. Skippade halloween i år för att istället jobba varje dag. Hade enkelnatt inatt så kring halv 8 imorse kröp jag ner i pappas säng och sov några timmar. Vaknade till Olivers mysiga röst och efter det har jag varit förbi stan och gjort några ärenden, samt blivit bjudit på Waynes av mamma. Nu väntar jag på att klockan ska bli 17.45 för då är det spinning!