Tack sommaren 2016.

Idag är sista dagen på sommarlovet. Har redan tjuvstartat skolan lite genom att se några filmer men imorgon börjar det på riktigt med kursintroduktion kl 10. Sista dagarna har verkligen varit toppen. I fredags tog jag och Malin vårt pick&pack och åkte till stugan där vi solade och fikade. Igår hade vi kalas för Anton och på kvällen så besökte jag matfesten och drack vin tillsammans med en bunt tjejer. Idag har jag varit med Anton och Moltas, lilla Moltas som är röd i ögat efter mötet med en katt. Blir att ringa veterinären imorgon.

Tack sommaren 2016. Du bjöd på både dalar och toppar.


Godmorgon!

Godmorgon från en förkyld Mimmi! Sist jag var sjuk var i Maj 2015 så det var kanske dags men man glömmer hur jobbigt det är mellan gångerna. Har noll ork. Men det är sista veckan innan skolan börjar så försöker ändå ta vara på tiden. I helgen bodde jag i stugan och i veckan har jag haft idolmys med Malin, skämt bort Moltas på djuraffären och skämt bort mig själv med att köpa världens finaste regnställ. Nu får det regna bäst det vill!


UPDATE

Här har jag inte varit aktiv på länge, dels pga att jag fattar ingenting av nya bloggappen?? Men i verkliga livet så har jag varit desto mer aktiv. Hade det helt underbart utomlands och igår hade jag första fotbollsträningen sedan uppehållet. Barnen har gått från att vara 8 till att vara 17 st. En rolig och bra utmaning för en blivande lärare som jag! Men BÄST av allt, vi har hämtat hem Moltas. Världens finaste Moltas. Helt perfekt är han!! <33

 
 
 





Vacay!

Idag jobbade jag den 11e dagen i rad som också var min sista för denna sommar. Har varit riktigt less vissa dagar men sånna här dagar så känns det lite tråkigt att lämna. Några av vikarierna kommer jag dock att träffa när vi kommer hem från utlandet igen, för då har Sandra styrt ihop till vikariefest. Blir nog sköj:)
 
Men nu väntar 3 lediga veckor. Imorgon åker vi till Cypern så ikväll har jag målat naglar och packat. Längtar nog mest till att gå tidiga morgonpromenader efter stranden för att sen äta hotellfrukost med min kärlek. Och det ser ut att ska vara 30+ och sol hela veckan! Hur bra?? Och när vi kommer hem så hämtar vi hem Moltas. Längtar till att ha en bästa vän som man spenderar sina dagar tillsammans med. Har saknat det.