Girls night out

I veckan som gått har jag jobbat min första dag som vikarierande lärare, påbörjat en ny kurs, gjort naglar hos Lina (äntligen) och stigit upp kl 7 4/5 dagar för att gå en morgonpromenad. 
 
Igår hade jag tjejkväll på bryggar med malin, malin och frida. Sedan gick vi på kalles och hade en riktigt trevlig kväll. Vi ska träffas på onsdag igen och äta middag. Så kul att umgås med såna man vanligtvis inte träffar så ofta, tyvärr.. Annars då? Hela Skellefteå ska ut ikväll men jag väljer (måste) stanna hemma och skriva på en omöjlig, äcklig, vidrig, examinationsuppgift. Om jag känner mig själv så kommer jag att ge upp, köpa en godispåse och somna kl 7 ikväll istället. MEN! Jag ger det ett tappert försök.
 
 



 

Mina vänner är bäst.

Målet för i helgen var att göra klart en examinationsuppgift men tyvärr har jag bara gjort halva och istället unnat mig kvalitetstid med vänner och pojkvän.

I fredags såg vi hockey. I lördags tränade jag med Malin och på kvällen var vi bjudna till Linnea och Christian på inflyttningsmiddag. Deras lägenhet var så fin och maten de hade lagat var så god. Blev en kväll värd att minnas! <3 Idag har jag ätit på Dallas och tränat tabata. Imorgon börjar en ny kurs men före det så hade jag tänkt stiga upp kl 7 och gå ut och gå. Har en del träning att ta igen.....

Tack för en trevlig helg. Mina vänner är bäst.






Life of the party

Helgen i Luleå blev inte som tänkt men det var ändå mysigt att bo på hotell och shoppa med min bästa vän så jag är nöjd trotsallt. När jag kom hem hade Anton & Gustav planerat alla<3dag för jag och Moa så vi fick blommor och åt på olearys. Müche trevligt!

Hela veckan har varit en sån vecka då allt känns jobbigt och jag har somnat före 9 alla kvällar. Borde göra skolarbete men har ingen ork. Lyssnar hellre på Shawn Mendes och tycker synd om mig själv haha. Och imorgon är det sista dagen på praktiken. Kommer sakna mina små hjäregryn. 





HELG!!!!

ÄNTLIGEN HELG! Ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter den här helgen. Imorgon åker jag och Malin till Luleå för att festa och bo på hotell, och på söndag är det alla <3 dag och då ska jag mysa med världens bästa pojkvän. Allt som heter godislöfte eller måsten lägger jag åt sidan i helgen för att istället bara mysa till fullo! For till och med och köpte ahlgrens bilar idag efter praktiken och ska snart krypa ner under filten, käka godis och påbörja en examinationsuppgift. Jag har en bra känsla i kroppen och tror att det här kommer bli en megakung helg!

Ikväll ska jag egentligen på fest men det är snöstorm ute så vi får se om jag far eller stannar kvar i soffan. Blir bra hur som!
 
Några bilder från veckan: 
 





Sunday I'm love

I och med praktiken har jag inte använt datorn på flera veckor, så jag har nästan glömt bort hur det är att använda datorn. Min mac är nog min käraste ägodel. Speciellt med mitt marmorskal. Så fint!

I veckan har jag åkt skidor och spinnat, gått på vv-möte med Linn (Uppdate: Gör inga megasiffror på vågen men har slutat äta godis varje dag så det är ju ändå en stor framgång!),  ätit tacos med Malin, blivit bjuden på brunch hos Vendela (mums!!) och firat Alice 22 år. Ikväll har jag i vanlig ordning tränat tabata och sen sett nyaste Beck-filmen. Nu väntar en FULLSPÄCKAD vecka. Ingen rast, ingen ro.







Nytt beroende



Mannagrynsgröt - mums!!!!!