Sommarsummering

Skriv för längesen att jag skulle göra en sommarsummering. Här kommer en något förkortad version av det som var tänkt. Kan kort bara att säga att det har varit bästa sommaren och att stadsfesten + Bolifesten är två helger jag SENT kommer att glömma. 



Började sommaren i Maj med att fara till Kreta med Vendela. Hade verkligen inte en tråkig stund (eller nykter för den delen haha) Sjukaste var sista kvällen då vi dansade arslet av oss med tanter på 60+ vilka jävla kungar! Kommer sent (aldrig) glömma denna resa ❤️


Fick lägga mitt eget schema på bästa hemtjänsten så kunde jobba 100% och ändå vara med på allt jag ville. 


Som sagt. Bolifest-helgen. Jobbfest på fredagen och Bolifesten på lördagen. Då var vi även på förfest hos Anna&Bella som fyllde år. SÅ KUL!


Midsommar med bästa vännerna.


Blev en hel del löpning med Mallan. Minst 3-5 gånger i veckan. Måndagsträningarna var riktigt givande.


Stadsfesten. Fredag hos mig och lördag hos Henke. Ååhh vill bara dra tillbaka tiden!!!!!!!


Oliver <33333


Både trästock + byske bechparty var jag med Vendela. Har nog aldrig spenderat så mycket tid med henne förut som jag gjorde i sommar. Det gillas!!


Men det bästa av allt är att jag får spendera dagarna med Anton. Så många underbara minnen jag har med honom. 

Dåliga val ger dålig vecka




Från igår då jag var i Luleå och drack vin med några från klassen. Mycket trevligt!

Usch vad dålig jag är. Bröt godislöftet (äta 1gång/veckan) i tisdags så har ätit nått onyttigt varje dag sedan dess. I fredags sov jag bort hela dagen och igår var jag upptagen från morgon till kväll. Idag är jag segare än segast och orkar inte röra ett finger. Ska iallafall på tabata ikväll sen imorgon blir det att ta tag i kost, träning och SKOLA. Göra sånt som knopp + kropp mår bra av.

Mot lulä

Imorgon åker jag till Luleå och bor där till Torsdag. Jag och 3 till tjejer har bokat en stuga. Trots att det mest kommer bli skola och sova så känns det faktiskt kul att få någon sort av "studentliv" Under veckan kommer vi blandannat att leda en skolklass och hålla ett tal. Är inte nervös inför talet än, men nervositeten kommer, garanterat. 
Annars då? Anton är hemma och det känns bra. Hade verkligen inte klarat mig utan min bästa vän. ❤️




onsdag

Trodde jag hade skolsituationen under kontroll så idag tog jag ledigt och var med Linn och Oliver. Vi var på edda och badade. Inget får mig så glad som olivers skratt ♥ Men efter att ha pratat med min studiegrupp ikväll så har jag insett att jag har missuppfattat en hel inlämningsuppgift som jag trodde att jag var klar med, plus att jag har ett seminarium imorgon och ska planera en lektion inför fredag. SÅ nu vet jag vad jag gör resten av veckan.
 
På lördag jobbar jag 7-12 och på kvällen kommer Anton hem. Sen på måndag far jag till Luleå och bor där i en vecka. 
 
 

Tack mig själv



Tack mig själv för att du är så himla snäll. Köpte även baddräkt och simglasögon för varje tisdag i vinter är det simning. Älskar att träningspassen är åter igång. Idag dock så äter jag godis och surströmming (korv för min del) i stugan och ikväll skjutsar Anton till flygplatsen. Blääää:(:(

En av dom bättre dagarna

Idag sket jag i lunchspinningen och plugget för att fara och vara med Linn och Olle. Vi åt på stan, handlade på maxi och hängde i Kåge. Kompenserade träningen nu ikväll genom att cykla renfors runt med Malin (=3 mil) fyfann.. Men skönt nu efteråt! Plugget... Det får bli en annan dag.....




Hemma i trygga Norrland

Då var man hemma i trygga Norrland igen. Tjejmilen gick inte alls som väntat utan jag sprang endast 50 sek snabbare än rekordet 2012.. Men det är bara att träna hårdare och mer och satsa på nästa år igen.

På kvällen mötte vi upp Alice och Jocke och vi åt middag på Norra Brunn Comedy. Det är första gången jag är på standup och det var riktigt roligt. Senare strosade vi runt på Stockholms gator och avslutade natten på donken. Idag vaknade vi upp i ett regnigt Stockholm så istället för att gå på stan låg vi kvar i hotellsängen tills det var dags att bege sig mot flygplatsen.

Vill tacka min älskade Anton som ställer upp i vått och torrt. Du är bäst och jag kommer att älska dig förevigt.






Stockholm i love you

Då var man i Stockholm då. Vi landade igår kl 12 och gick på stan fram till 5. Mötte även upp Alice och Jocke för att pröva Stockholms godaste glass. Och god var den! 
Idag springer jag tjejmilen kl 13 och jag är gode nervös. Känns som jag inte tränat på hela sommaren och att jag kommer vara slut efter första kilometern. Men ikväll ska vi dricka drinkar och äta middag på Norra Brunn med Alice och Jocke så jag ska ha det i tanken när jag springer. Förhoppningsvis springer jag in på en rekordtid!