Sometimes life's pretty good

Igår var jag ledig men allt jag hann med var träning med Malin och tv-kväll hos Frida, annars låg jag framför PLL hela dagen.. DÄREMOT, idag har jag jobbat 6 timmar, löpt elljusspåret, tvättat 5 maskiner, lagat gomat (fläskfilé med potatisgratäng) diskat bort diskberget och ikväll var jag och Anton hos Mimmi och Sebbe för fika och mysprat. 

Imorgon kommer mormor, morfar, mamma, Linn och oliver på frukost hos mig. Känns som en mycket bra start inför det som komma skall, 6 dagar med 9 timmarspass på rad.. Hey ho.






Bolidenbrudarna <3

Igår åt jag nattkäk hos moderaterna och ikväll ligger den politiska obrydda Mimmi i soffan och ser på valvakan efter att ha röstat för första gången. Kanske, kanske är mitt intresse för politik inte helt dött. Det finns hopp även för mig. 

Annars i veckan har jag spenderat mycket tid med Bolidenbrudarna. Först på tv-kväll, sen igår på fest och idag på Boda Borg. Tanken var att jag skulle följa på bio ikväll men jag blev alldeles för trött.. Har annars i veckan jobbat både på hemtjänsten, äldreboende och hockeyn och träningen på badhuset har äntligen kommit igång så jag och Malin har varit på spinning, core och Box. Sammanfattningsvis: En riktigt riktigt bra och rolig vecka!





140907

I veckan har jag jobbat 6 av veckans 7 dagar. Däremellan har jag mest legat i sängen, med nässpray och halstabletter och tyckt synd om mig själv. Men i fredags började det kännas bättre så då gick jag ut och gick med Malin och passade på att städa hela lägenheten. Igår var vi förbi Frida som fyllt 20 år men eftersom jag och Anton var nyktra så blev det en tidig kväll som istället slutade på soffan med film och tända ljus. Idag har jag gått en långprommis och gjort fläskpannkaka. Sååå gott!!





Tjejmilen



Den här helgen de 3 senaste åren har jag varit i Stockholm med mamma, sprungit tjejmilen och bott på hotell. Ångrar att jag inte anmälde mig i år, blir så sugen när jag ser andras bilder från fina Gärdet i Stockholm..