Årets första julbord avklarat.

I veckan har jag haft besök av Vendela och betat av ett antal avsnitt av Vampire Diaries. Har även lyckats jobba ett pass på hemtjänsten och gjort lite skolarbete. Duktiga lilla jag.

Igår var det julbord och utgång. Hann med både Scandic, Olles, allstar och Öjjeś innan vi somnade. Mycket trevlig kväll. Idag har vi gått på skyltsöndag, varit på adventsfika och ätit middag på Olearys. Finns ingenting att klaga på efter denna helg! 










Innevecka

Veckan i Luleå har sammanfattningsvis varit bra. Som vanligt delade jag stuga med 3 härliga tjejer. I onsdags var vi och såg The hunger Games på bio. Den var bra men jag hade nog högre förväntningar faktiskt.. Dock har många av veckans timmar gått åt till att prata i telefonen. Hade inbrott i bilen i tisdags så det förstörde veckan ganska rejält. For hem en dag tidigare för att bilen skulle på verkstan här i Skellefteå..
 
Så istället för att vara i skolan idag så har jag julpyntat här hemma. Nu har vi riktig myskänsla, älskar det! Ikväll blev vi bjudna på bryggargatan av Antons farmor och farfar. Åt så jag fick ont i magen.. När vi kom hem gick jag direkt till sängs medan Anton fortsatte festen med sina vänner.

Imorgon ska jag plugga litegrann, för att sedan ta en LÅNG promenad. På kvällen har Frida sin inflyttningsfest och sen på söndag ska vi på dop. Fullspräckat schema!!
 


 

Bra vecka följt av bra helg!

I veckan var jag på stan med Linn och Oliver. Köpte en del julsaker och har även beställt julgardiner från ellos i veckan. Nästa helg har jag tänkt att julpynta och jag LÄNGTAR!! Köpte även 2klänningar och förutom det så har jag 2 paket med kläder som väntar på mig på ica. Köpstopp nästa..
I torsdags var jag på partylight hos Bea där en tjej visade upp ljus och ljusstakar. Så mysigt och stämningsfullt med ljus. Och igår blev jag bjuden på brunch hos Frida med hon och Vendela. Bra vecka helt enkelt!

Idag ska jag och Anton på stan och sen måste jag sitta med skolarbete resten av kvällen. Men först börjar jag dagen med morgonlöpning med Malin. 

Godmorgon lördag, bästa dagen! (Penny Schulman min idol)




Utan dig inget mig

Ännu en natt på höjdens äldreboende. När jag började plugga sa jag att jag inte skulle jobba utan endast fokusera på skolan. Men det har ändå blivit en hel del jobb. Inatt iallafall går jag runt med jordens mensverk och räknar minuterna till klockan ska slå 7.

Igår åt vi middag hos Malin och Jonte och sen drack drinkar på Café 33. Kul kul. Resten av helgen ägnar vi åt att fira papporna våra. Det blir fika i mängder kan jag lova. Tur det är tabata imorgon. :):)




Älskade liv

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk på alla som är ute och reser Asien runt, eller ni som flyttar söderut. Och ni som lyckas vara hälsosamma och sådär duktiga. Hur gör ni?

Men vissa dagar inser man att allt är nog inte bättre på andra sidan jordklotet trots allt. Som igår då jag gick en mil med Vendela och pratade om allt möjligt. Och ikväll när jag firade 3 år med Anton. Vill verkligen inte leva utan han en endaste dag <3 Ikväll kollade jag även igenom min bildbok där jag klistrat in kort från speciella tillfällen de senaste 2 åren. Thailand, studenten, förlovning,
 kryssning, Kreta. Ja man har minst sagt hunnit med några oförglömliga minnen på bara 2 år. Hur mycket mer har man kvar att uppleva?




Bra start på dagen - hej måndag!

Helgen har varit magisk. Har varit med mina närmsta vänner båda kvällarna och även en massa annat trevligt folk. Klädde ut mig till hipphoppare på fredagen. Förmodligen den torraste utklädnaden men kände mig iallafall riktigt ball. Tack för en grym helg mina underbara vänner!

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon fram till 9 och vaknade sen av ett mail där det stod att jag fått VG på tent
an. Bättre start på dagen kan man väl knappast få. Senare idag kickar nya kursen igång, en svenskakurs. Hoppas det blir kul! Har förövrigt världens träningsvärk från gårdagens tabata. Men det gillas!