Älskade pojkvän

Har varit några jobbiga dagar men nu börjar saker reda upp sig. Har blandannat fått mitt schema för sommaren och jag fick precis som jag hade lagt det, så nu kommer jag kunna jobba heltid men ändå delta på sommarens viktigaste helger. 

På tal om helg så lider denna nu mot sitt slut. Har totalt skrapat ihop 24 timmar av jobb och när jag inte har jobbat så har jag varit med min älskade pojkvän. I fredags grillade vi ett helt gäng här utanför. Så mysigt. Fler såna kvällar tack! 




Hälsoplaner

Redan före jag for utomlands bestämde jag mig för att komma i gång med hälsan när jag kom hem, och det håller jag kvar vid. Jag planerar att gå ut och gå före jobbet när jag börjar kl 7, och utöver det slänga in så många träningspass som möjligt i veckan. Inom kosten tänker jag sluta småäta, äta mindre potioner och nyttigare. Men en gång i veckan har jag "ätar" dag då jag får äta vad jag vill. Målet är att ha gått ner 8 kilo när sommarn är slut. På Kreta tatuerade jag och Vendela oss. Där gjorde jag en text "never give up" och det handlar just om det. Att aldrig ge upp. Dom andra 2 tatueringarna var ganska spontana. (Varnar för dåliga bilder)





@ home

Sista kvällen på Kreta blev också den bästa. Vi dansade med gamlingarna innan vi for vidare till Reptymnon och dansade på klubbarna. Kl 7 på morgon vinglade vi hemåt och kunde sova nån timme innan det var dags för hemfärd.

Nu är vi hemma och jag har jobbat min första dag. Sjukt hur fort man kommer in i rutinerna. Ikväll ska jag träna med Malin och mysa med Anton. Han är det bästa jag har.








Enjoying life

Förstår inte att en vecka går så fort, ändå har vi gjort så mycket. Imorgon åker vi hem och det känns inte alls kul. I onsdags var vi på elfanoisis och besökte Chania på kvällen för att ta en drink där. Igår dök vi på dagen och trots att det var en upplevelse för livet så kommer det nog bli den första och den sista gången. På kvällen hade vi förfest på hotellet med Nadja och Felix och sen åkte vi in till Reptymnon och dansade till 5 imorse. Var länge sen en kväll spåra så mycket men det är så jag älskar det!!! Idag solar vi dom sista timmarna och ikväll ska vi TATUERA oss. Sen planerar vi att göra en repris från gårdagen!

















Kalimera!

Kalimera!

Dag 3 i Kreta. Solen lyser och jag är röd som en tomat. Vem är förvånad? Men vi njuter och har det alldeles underbart ändå. Förkylningen börjar ge sig så senare idag tänkte vi ut på en löptur. Ikväll blir det nog in till Reptymnon som alla andra kvällar. Kanske ska vi göra en sak som jag länge funderat på. Hoppas hoppas! Än så länge har Kreta inte gjort mig besviken utan folket är trevliga, vädret är bra och maten är god. Njuuuuuuter!








Kreta

Igår 20.50 lyfte planet mot Kreta och idag ligger vi här vid poolen. Eftersom jag bär på en förkylning från helvetet så var flygningen bland det värsta flygresor jag någonsin upplevt men jag hoppas att den släpper snart för då har vi bestämt att nån dag ska vi springa efter stranden innan frukosten. Vore så fantastiskt!! Ikväll iallafall planerar vi att åka in till centrum och leta upp nån bar.

På återseende!!! 






Lyckliga gatan

Vilken helg! I lördags var jag först med Linn och Olle till Olle skulle sova, då for jag in till stan och var nykter på fest. När jag och Malin kom hem blandade vi oss varsin rosa pantern och spelade ölspel med Gustav, Anton, Jesper och Linn. Igår kokade jag egen palt (succé) och åt brunch med Mallan.

Idag har jag haft delad tur och därmed gjort bort veckans värsta dag. Nu väntar en fullspäckad vecka med dejter hit och dit. Börjar imorgon med en dejt med Vendela, fortsatt av lunchdejt på onsdag med Linnea och biodejt med Malin. (Premiär av Pitch Perfect ÄÄÄÄnnntlliigen!!!)


Älskade vänner <3

Keep looking forward

Har en massa saker jag ser fram emot just nu. Längtar till jag börjar skolan så jag får börja använda min mac mer flitigt och till jag slutar inom äldreomsorgen så jag kan börja fixa naglarna igen. Och sen längtar jag till att få julpynta och ha såndär myskänsla igen, men låt det först vara stadsfesten och sommar 2015 såklart. Hoppas också att jag får tillbaka motivationen till att äta nyttigt och kanske gå ner några kilo men nu tycker jag det är skönast att ligga i sängen med nutellaburken.. Här närmast längtar jag till nästa vecka då jag och Vendela ligger vid poolen och dricker drinkar från morgon till kväll. Åhh det kommer bli så najs!!
 
 
 

Marie & Peter





Be strong, it's gonna be okay

I tisdags hade jag och Ante 2.5 år så igår kom han med finaste blombuketten. Min prins <3 Annars har senaste veckan varit riktigt jobbig och jag har bara försökt finnas till för min vän så mycket det bara går. Det är konstigt hur fort livet kan vända från det bra till det minst tänkbara. Jag hoppas det löser sig för den här tjejen förtjänar det bästa!

Imorgon jobbar jag delad men på timmarna kommer Linnea hit efter att ha varit 3 månader i Asien. SOM jag har saknat hon!!!! 




Bra jävla dagar

Efter att ha sovit 3.5 timme inatt (hade en underbar Valborgs som alltid hos Emma i Strömfors) så trodde jag att det skulle bli ett helvete idag men jag klarade mina 10 timmar på jobbet galant. Ikväll hängde jag Malin och Malin och i brist på saker att göra så for vi till stan och hämtade upp Alice. Då for vi först till Nordanå och lekte, sen maxdriven och efter det såg vi att det var tivoli så vi drog dit och åkte karrisar. Karuseller är det bästa jag vet. Är så jävla lycklig nu!!!!! När vi kom till Boliden satte vi på en film hos Malin men jag såg bara halva sen blev jag trött så jag traskade hem (5 meter) OCH NU SKA JAG SOVA SÅ JÄVLA UNDERBART