Middagsbjudning och lägenhetfix

Idag har jag jobbat fram till 14 och efter det for jag till gymmet. Förutom en gång i juni så var sist jag gymmade i februari. Har nästan glömt hur roligt det är, och det kommer garanterat kännas i kroppen imorgon. 
Blev bjuden på middag hos Linn idag innan jag tog bilen till Boliden. Idag ska vi sätta upp listerna och om allt går enligt planerna så är grovjobbet klart i veckan och då är vi bara ett ikeabesök som fattas innan vi kan flytta in! 






Sommarkvällar som dessa






Luleå






I fredags var vi ett gäng hos Henke som drack och spelade spel. Blev ingen utgång utan ett besök på Max sen hemgång. Tidigt på lördagmorgon satt vi (jag Anton öjje) oss i bilen och körde mot Luleå. Där har vi gått på stan, bott på hotell, ätit på allstar och druckit drinkar. En riktigt bra helg har det varit!! 

Ikväll var vi i lägenheten och la golv i köket. Nästan alla tapeter är uppe nu, och bara golv i hallen som saknas. Ändå är det mycket kvar att göra, men vi är på bra väg. Imorgon ska vi köpa ny spis och fläkt! 

Måndag




Grym kväll under trästockfestivalen <3

Jobbat hela dagen idag och direkt jag slutade nu ikväll for jag hem, tog på mig gåskorna, slog på myslistan och gick en sväng runt stallet och bara tänkte på allt och ingenting. När jag kom hem slängde jag mig i duschen, öppnade en chipspåse, gjorde i ordning en dipp och nu är det bara att vänta till Anton kommer hit och sover med mig. Ledig imorgon, wiiii.

Helgen





I





Jobb varvat med fest. Já trivs!

Tog på mig ett extra pass idag 8-13, så nu har jag just tryckt i mig frulle och ska snart bege mig. När jag slutar ska Frida komma hit. Har inte varit med henne sen Studentveckan (1 månad sen!!) så jag lääängtar. Och ikväll har Alice fest så då blir det att fara dit. Sen imorgon har oliver dop där jag ska tända ljuset och hälla upp vattnet *nervöös...* och på kvällen vankas 50 årsfest i Jävre. Varje helg i 3 veckor framöver är uppbokade nu, bara treevligheeter :) Ha en bra helg!




Stadsfesten levererar I ÅR IGEN




Målet var att återuppleva förra året men det såg mörkt ut när jag inte kunde vara med min Frida.. MEN shiit så bra det blev! HIMLAR vad jag tycker om dessa personer <3<3<3