Hälsat på bästis i Stockholm.

Just hemkommen från Stockholm. Gissar på att jag gått upp alla kilo som jag gått ner med lchf men det var det värt. Vi har haft det så mysigt <3 Skulle ljuga om jag sa att jag inte är avundsjuk på Malin, att hon lever livet jag drömde om, men det är tur att man kan hälsa på. Förhoppninsvis hinner jag hälsa på en till gång innan sommaren är över. 😊





19 juni.

Igår drack jag vin med vännerna från Boliden. Jag hade en väldigt kul men kort kväll haha.. Och idag så mår jag som förtjänar!

Ikväll kommer Anton hem från Gbg och till veckan så åker jag till Stockholm och hälsar på Malin och Jonte. Framtiden ser ljus ut!

Finaste Minette 💖



Allt jag behöver är du.


Som denna helg har varit, så hoppas jag att resten av sommaren kommer bli. Mycket jobb, stugmys och Anton. Det är allt jag behöver. Och bra väder såklart. 

välkomnat sommarlovet!

Hallå bloggen! Sedan sist så har jag hållt i min första träning som fotbollstränare, skrivit tenta,  hängt i kg, blivit bortbjuden på middag både i jävre och bastuliden, kikat förbi hos Frida när dom festade, påbörjat Lchf-diet med Henke och Johan, jobbat samt att jag  har druckit vin hos Linn. Sa jag förresten att jag har fått sommarlov? Det känns HEEELT underbart!