Ni är vänskap för mig.

I torsdags blev det bestämt i sista sekund att Linn skulle följa mig till Stockholm och hälsa på Malin, så 21 timmar senare satt vi på planet. Och vilken helg vi fick! Vi hann med shopping, solning och nu kan jag även bocka av utgång i huvudstaden från min bucket list! Tyvärr glömde jag sätta fast mobilen ordentligt på selfiesticken när jag skulle ta en bild från Malins balkong och min kära samsung klarade inte det 6m höga fallet så den mobilen är ett minne blott (och där med alla bilder från helgen också..) men vad gör det när det blev en awesome helg som jag sent kommer att glömma! Tack brudar 😘

Dock är dessa resor inte bra för mig.. Saknaden efter min bästa vän blir bara större och större, nu får hon gärna ta och flytta hem! Är inte hel utan henne ❤️




My prince

Nu om dagarna gör jag inte mycket mer än att träna och jobba. Det är 23 dagar kvar till jag tar sommarlov och av dom dagarna så är jag endast ledig 5 varav 2 spenderas i Stockholm hos Malin. I Augusti, när jag får sommarlov, ska vi utomlands en vecka och sen hämta Moltas. Jag kan redan nu lova att Augusti 2016 kommer vara den bästa månaden i mitt liv. Under hela mitt liv. 

Idag köpte jag första prylen till Moltas. En matstation + en filt av samma märke. Skålarna kommer nog bli för små tillslut men nu när han är en valp så är dom perfekta. Såå nöjd! 


Fredagsposten

I veckan har jag jobbat må-fre så när dom ringde och frågade om jag ville jobba natt inatt så sa jag nej. Ångrar mig dock, hade varit riktigt Nice extra cash men som tur är så tog jag på mig natt imorgon istället. Och på dagen ska vi till Drängsmark för att se kusin Sally namngivas. 

Idag var Linn och Oliver här och vi var och hämtade upp mitt pris som jag vann för att ha tränat i utegymmet. Ikväll blir det nog att dricka vin om jag inte stannar hemma i sängen med en godispåse, det sistnämnda lockar mer faktiskt.. 

Trevlig helg! 


stadsfest och goldenvalp - livet har aldrig varit bättre.

Och så var årets stadsfest över. Har haft riktigt trevligt hela helgen och umgåtts med underbara människor. Lördagen var bättre än fredagen men bäst var ändå idag, söndag, när vi for och tittade på goldenvalpar. Och det allra bästa är att vi till och med tingade en valp så 16 augusti får vi tillökning i familjen. Ååååh längtar ihjäl mig!!!!!