Tjejmilen - vi ses igen




Har de senaste dagarna bara jobbat och så fortsätter hela denna vecka. Tog till och med på mig extra på fredagkväll, ångrar mig redan haha.. Idag iallafall har jag jobbat till 5 och efter det sprungit milen med Vendela. Gick riktigt bra och trots att vi inte tog tid så skulle jag chansa på att vi sprang på runt 50 minuter. Hade så mycket energi efter det och eftersom Vendela skulle och jobba så for jag till Linn och vi gick ut och gick, fick även pussa på oliver innan han skulle sova. Nu har jag just anmält mig till tjejmilen i september. Aah! 

Stadsfesten 15 - du var KUNG

Fyfan vilken helg det har varit. För att göra en lång historia kort; fredag åt vi middag hos Linnea sen festade ett helt gäng sköna människor hos mig. Lördag vaknade jag upp bredvid Anton, Jonatan och Vendela. Det blev bakismat på Dallas innan vi körde igång igen och denna kväll var vi hos Henke. Somnade bredvid Gustav och Anton.  Idag blev vi bjudna på lunch av mamma, och har efter det varit i Stackrönnan och spelat minigolf (njutit av vädret med andra ord!!!) Vet inte vad jag mer ska säga förutom att denna helg har varit FANTASTISK! Låter bilderna förklara resten 



















Midsommar

Igår efter jobbet följde jag Linnea hem där vi fixade oss innan vi for vidare till Vendela och Jonatan. Där åt vi grillat, drack vin, spelade spel och skrattade till tårarna rann. När klockan slog 10 for jag och Anton till Strömfors och fortsatte festen där. Natten avslutades med nattmat hos oss med Jeppe och Linn. Och idag klockan 12 cyklade jag mot jobbet. 

Tänka sig att jag kommer skrapa ihop 29 storhelgstimmar denna helg (=Cash!!!) och ändå har jag kunnat vara med och fira midsommar med mina älskade vänner. Hur perfekt? Åh idag är jag glad.







Babbel

Igår började löpträningen här i Boliden. Man tar ju aldrig i så mycket som när man tränar i grupp tillsammans med okända så det var mycket jobbigt och mycket kul. Nu vet ni vad jag gör varje måndag i sommar. 
Idag jobbar jag 12-21 och hade tänkt göra gófrulle och gå morgonpromenad före jobbet men istället sov jag till 11 så det blev inget av det. Nu har jag lunch och tänkte äta köttsoppa men det var äckligt så istället äter jag kakor och banan till middag. Nyttigt och gott. Detta blev ett bildlöst, osammanhängande och ointressant inlägg men hoppas ni överlever 

:):):):):):):):):):)

Boliden, jag tycker om dig.

Hade inte höga förväntningar på hemtjänstens personalfest men det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt. 
Igår var det bolidagen och kanske en av sommarens bästa dagar. Började med en promenad med Malin, sen bjöd jag Linnea på lunch, följt av brännbollsturnering där jag fick hoppa in ett lag och visa upp mina oroligt bra brännbollsskills. Sen var det dags att göra sig klar för kvällen och frippan fixade duktiga Sandra Tornberg. Evigt tacksam och det dröjer nog ett tag innan jag får känna mig så fin igen. Förfesta gjorde vi i Bäckfors innan vi for vidare till Bolifesten och efter det efterfest hos oss fram till 5 då sista personen lämnade lyan. Hade så jävla roligt från kvällens början till kvällens slut. 
Idag har vi ätit bakispizza och middag på Olles. Nu åker jag lastbil med Anton då han åkte på jobb men vi båda längtar hem till sängen.










#lesspåjobb



Morgonens egengjorda hotellfrukost. Frökuse, vattenmelon och blåbärsyoghurt med müsli. GOTT är bara förnamnet. Planerar att göra sånt här varje dag nästa år då jag kommer sitta hemma varje dag. Först en morgonpromenad innan frukost sen sitta vid datorn resten av dagen. JA TACK. #lesspåjobb

Bästa starten

Veckan har börjat på bästa sätt. Måndagkväll var jag, Anton, Vendela, Jonatan, Linnea, Christian och Frida hos Frida. Mycket mys!
Igår skulle jag egentligen städa och tvätta men istället följde jag Anton till stan för han skulle fixa sin klocka och då passade jag på att köpa uppföljningarna av Divergent. Så nu är sommaren räddad! 
På kvällen sprang jag och Malin milspåret runt broarna. Gick över förväntan så nu blir jag bara mer och mer taggad på Tjejmilen!

Nu är det bara 3 dagar kvar innan helgen är här och jag tror det här kan bli den bästa helgen på länge. Har mycket att se fram emot:):):)







Veckans bilder









Jag och Anton var i stan en kväll för att storhandla, köpa blommor och trall som vi ska lägga på balkongen. // har läst ut bästa boken och samma kväll såg vi filmen som jag har totalt missat. Såå bra! // klippt mig hos kusinen // Hjälpt Antons föräldrar att måla deras stuga // jobbhelg // efter jobbet igår blev det en tripp till stan. Slutade med att vi spillde lyxshaken fulla bilen och jag åt så mycket så jag spydde senare på kvällen. // Åker lastbil och hälsar på Antons farmor och farfar innan jag börjar jobba kl 4

A.L love of my life

Idag var jag ledig och har spenderat dagen på bästa sätt. Klev upp tidigt för att fara och vara barnvakt till Oliver fram till 12 då jag mötte upp Vendela och Frida på stan. Vi åt lunch och efter det for jag och Vendela ut och sprang. Sen var det bara att köra hem för att duscha och hämta upp Anton, då for vi tillbaka till stan och var med Vendela och Jonte. Det blev middag på olearys, sällskapsspel och kladdkaka. En riktig Vendela-dag och det gillas starkt <33