#Student14

Studentveckan är igång och hittills har jag haft himla roligt. I tisdags var vi i Linneas stuga. Grillade, badade och ba mådde. I onsdags var vi hos Frida innan vi for till Olles där hela Skellefteå var kändes det som. Igår höll min grupp i burträskbingo och idag ska vi kröka hos Linnea. Alla dagar fram till fredag är uppbokade och jag fortsätter att tacka nej till jobb för att kunna göra den här veckan till så minnesvärd som möjligt! 











Senaste





1. En del av projektarbetet är att ha en ledarövning och min var att vara trullsa. Gick utmärkt, 10/10 av fröknarna!!
2. Jobbade på ladan under körmanifestationen. Här en bild från norran.
3. <3
4. åkte inlines en kväll
5. Bjöd på cake pops under min sista dag på praktiken. Succé!
6. Sista dagen fick jag presenter från fröknarna och massor av kramar från barnen. Inte nog med det kom en förälder till ett barn (som var ledig dessutom) med en blomma och ett tackkort. Blev så rörd att jag började grina.. 
7. Sprang till bergsbyns utegym. Första gången sedan i februari som jag gjorde några gymliknande övningar. Hemskt..
8. Gjorde en kväll en nyttig kladdkaka utan socker eller smör. Smakade sådär..
9. Ätit grillat hos anton och bea med nästan alla på plats. Körde tjejerna mot killarna i kubb, vi förlorade. (gammal bild)
10. Skulle göra vanlig frukost. Slutade med våfflor. DET BÄSTA SOM FINNS
11. Jobbat lördag och söndag
 

Broarna runt

Idag var årspremiär av broarna. Sprang i mål på tiden 25.01 vilket är personbästa för min del. Tidigare år har jag sprungit på 27 och 29. Hur som helst har en blåsa stor som en boll framkallats på min stortå så det blir intressant att se om jag får på mig skor imorgon. 



Resten av veckan har jag planerat massor av saker. Imorgon vara med Anton och torsdag fortsatt studentplanering med brudarna. Lördag jobbar jag 3 ynkla timmar men förutom det planerar jag att spendera mycket tid framför sista upplagan av femtio nyanser som jag ska få låna av Linnea! 

Valborgsmässoafton 2014

Summerar min Valborg såhär: for dit förkyld, kom hem 5 på morgonen utan röst. Hade en jävla bra kväll med andra ord!!!!!!!!! Idag är soffan min bästa kompis men imorgon åker brudarna+Viktor till Haparanda och gör de 4 obligatoriska stoppen. Alko, subway, Ikea och candy Word. Är hur taggad som helst!!!! Och det bästa av allt är att helgen inte ens har börjat än!!