sjukstuga

Ikväll skulle jag egentligen på tuperwareparty men jag har åkt på en rejäl förkylning så därför skippar jag fikat och stannar hemma för att äta apelsiner och se gossip hela kvällen. Imorgon säger jag hejdå till praktiken och kramas med min andra halva, på lördag jobbar jag och på söndag ska jag cykla spinningvasan (!!) samt hålla i middag för familjen. Och på måndag åker vi!! så jag har alla orsaker i världen till att bli frisk.
 
I miss you 💕
 
 

140223

 Efter fredagsträningen tog jag en pn på två timmar innan jag tog mitt pick och pack och for till jobbet för att spendera natten där. Traskade hem på morgonkvisten och sov 3 timmar innan jag steg upp och kände att ett besök på gymmet var rätt behövligt. På kvällen kom Anton och vi käkade pizza, åt godis, myste och sov. Hehhehe jaa jag bröt mitt godislöfte (egentligen redan på alla hjärtans dag) men att jag höll det 1,5 månad är inte fy skam ändå.
 
Idag har jag jobbat, tränat, solat, sett förlusten i os och börjat packa lite smått. Det börjar dra ihop sig nu men först ska jag klara av en vecka på regnbågens förskola. Blandade känslor angående praktiken men det blir förhoppningsvis bra.
 
 
 
 

All I know is that i'm in love with you




En bättre morgon



Förgyller morgonen genom att bjuda över bästis på frukost.

GODMORGON

Tog en ledig dag idag och åkte till Anton. Började med frukost på sängen sen gick jag ut med hundarna. Just nu spelar han NHL och jag ligger och ser på. Detta är så mycket bättre än klutmarksbacken 🙏 Planerna för kvällen är zero. Låter dock som att det lutar åt tacos till middag? 

Imorgon har jag prov och som alltid har jag dålig känsla i kroppen när jag inte pluggat något. Men hittills har det ju gått an så jag hoppas att ödet är med mig även denna gång. 



bebisglädje

ikväll kom en ny flicka till världen. Sara och Magnus fick sitt andra barn och jag fick min tjugonde kusin. Gör inte att jag längtar mindre till att bli moster precis.. Idag gick Linn in i vecka 37. nära nu!!!!!!!!!!!!!!!
 
My angel

Your voice is my favorite sound



Igår var det alla ❤️ dag och då var jag med Anton och åt på allstar sen for vi till mig där jag hade förberett massa gott. Galet hur mycket jag älskar den pojken.

Idag jobbar jag delad tur. Har nog aldrig varit så seg som jag var imorse 6.00 när väckaren ringde.. Ångrar mig lite smått att jag tackade ja till jobb men Thailand närmar sig och jag behöver alla pengar jag kan få. Imorgon jobbar jag 7-16. 



I ❤️ clothes

Inne på sjukdag nr 3. Var och besökte förskolan jag ska praktisera på, åt på subway till lunch och gjorde mitt livs köp på stan. Mamma lär bli rasande när hon ser hur lik tröjan är en som jag redan har men enligt mig är det skillnad på kofta och kavaj och dessutom kan man aldrig ha för mycket kläder!! Ikväll ska jag bjuda familjen på mina berömda plättar sen blir det att se gossip. Inne på säsong 4 nu.. Såå himla braaaa.



xoxo

Idag stannade jag hemma från skolan mest för att jag är less på allt som har med skola att göra, men också för att jag känt mig lite sjuk. Bra att jag stannade hemma för att förkylningen blir bara värre och värre och ikväll blev jag hemskickad från jobbet för att jag såg så hängig ut. Så nu ligger jag och ser gossip. Skönt med sovmorgon imorgon.
 
(33) gossip girl | Tumblr
 
 
 
 

Suck..




Söndagsångest

I fredags hade vi det ybermysigt i Byske hos Linnea i byske. Vi lagade tacos och pannacotta, spelade spel, åt chips och pratade. Vaknade igår dödare än dödast men gjorde lunch och for och jobbade. Efteråt överraskade vi Alice som fyllt 20 i en kvartersgård på sjungande och somnade i Boliden strax efter 5. Idag ligger Anton och spyr och jag ligger och kollar upp i taket då jag inte får igång någon serie. Söndagsångest...................





En sekund och allt kan vara över.

Tidigare i veckan läste jag en dödsannons om en tant som jag tog hand om hela sommaren. Hon var så himla gullig och go. Jag gråter fortfarande när jag tänker på det, flera dagar senare.. Ta hand om varandra.

Wanna sleep in your arms tonight.

Förlorat mycket sömn de senaste nätterna men vad gör det när timmarna spenderas med världens bästa människa? Skolan rullar på och fastän jag är mest less i hela världen så levererar jag godkända betyg. Imorgon har vi dockteater inför förskolebarn och sen är det helg. Fredag blir lugn med träning och solning, lördag jobb och fest och söndag lugna puckar igen.